Yves Rocher tusfürdő koncentrátum: 400 ml-ből 100 ml

Alapvetően egy igencsak kíváncsi és egy kissé szkeptikus természet lakozik bennem egyszerre, vonzanak az újdonságok, az újítások, a szokatlan megoldások. Igencsak megdöbbentem, amikor az Yves Rocher 400 ml-es, nagy kiszerelésű tusfürdőjéből készítettek a szakemberek egy mindössze negyedakkora kiszerelést és ennek megfelelően sűrűbb állagot is kapott a termék. Mondom ez tök jó, de anno a mosóporok kiszerelését is lecsökkentették, mégsem használok annyival kevesebb mosószert egy mosáshoz - talán grammra pontosan ugyanannyit, mint előtte.
A környezet tehermentesítése, bolygónk megóvása lebegett többek között a fejlesztők szeme előtt az új termék megalkotása során, így sikerült elérniük egy 50%-kal kevesebb műanyag-felhasználást és üvegházhatást okozó gázok kibocsátását a klasszikus, 400 ml-es kiszereléshez képest.
De hogy ez tényleg egy jó terméket eredményez-e és valóban kitart-e 40 zuhanyzás erejéig, az még mindig nyitott kérdés volt előttem:Rendkívül nehéz volt választani a tusolózselék közül, végül a Bourbon vaníliásat kezdtem el használni a három fajta közül - itt tenném hozzá, hogy a darabszám a doboz megérkezése után igen hamar lecsökkent kettőre, ugyanis anyum beleszeretett az olívás tusolózselébe :)

A műanyag flakon rendkívül strapabíró, ugyanakkor könnyedén benyomható az oldala, egy cseppmentes, műanyag adagoló segítségével egyetlen nyomásra kinyerhető az a szó szerint diónyi mennyiség, amivel a teljes bőrfelületet könnyedén és alaposan meg lehet tisztítani.

A tusolózselé állaga egészen különleges, olyan, mintha egy selyemkoncentrátummal összeházasították volna a zselés állagú tusfürdőt rengeteg ápoló olajjal. Szuperül siklik a bőrön a tusfürdő, nagy felületen szét lehet oszlatni, a lemosásakor pedig semmiféle zavaró filmréteg nem marad a bőrön. Krémes habot képez használat közben, tényleg szó szerint érezni lehet, hogy mennyi minden jóságot sűrítettek bele :)

Illatra abszolút hozza az ínycsiklandó vaníliát, de egyáltalán nem émelyítő, nagyon megszerettem!
A flakon felén túlhaladtam, amikor 28-nál jártam a számolásnál (igen, vezettem a zuhanyzások számát, hogy tényleg hozza-e a 40 adag tusfürdőt ez az új formula), de ott abba is hagytam a számolást, bőven benne van ebben a koncentrált 100 ml-ben 40 zuhanyzás, de még akár 50 is!

Ekkor kezdtem neki a mangós-korianderes tusolózselé használatának, gondoltam, a nagy, nyári forróságban jöjjön valami kevésbé édes, mint a vanília. Ez a termék is tökéletesen könnyen terül, szuper, könnyen kenhető koncentrátumot tudunk kinyerni a flakonból, az illata pedig zuhanyzás közben tetszett is, sajnos nekem utólag, a bőrömön a koriander kezdett el dominálni, ekkor pedig eszembe jutott a koriander és a poloska illat/szag közti párhuzam és sajnos nálam az utóbbi, erőteljes illat kezdett el érződni a bőrömön, így közvetlenül sportolás előtt már nem használom a terméket, nagyon furi élmény volt a gyakorlatok közben azon filóznom, hogy honnan jön ez a markáns szag? :D

Szárító hatásuk egyáltalán nincsen, reggeli vagy esti zuhanyzás után sem húzódott a bőröm a használatuk után.

A tusfürdő-koncentrátumok 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak,  0% etoxil, parabén és tartósítószer tartalommal rendelkeznek. Bőrgyógyászatilag tesztelt, PH-semleges.Összességében nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, örülök, hogy egy illatot, a koriandert magabiztosan rá tudtam rakni a pre-workout no-go listámra, valóban kitartanak 40 zuhanyzásig - sőt még annál is tovább, ráadásul egy ilyen termék megvásárlásával hozzájárulunk egy fa elültetéséhez is az Yves Rocher jóvoltából!

Figyelem, most ezek a termékek akciós áron lehetnek a Tiétek, csekkoljátok az Yves Rocher honlapján és rendeljétek meg, vagy szaladjatok be egy Yves Rocher márkaboltba, szaglásszátok meg a különféle illatokat és döntsetek a szívetekhez legközelebb álló illat mellett!

Ráadásul mivel ilyen kicsi kiszerelés, a téli, pár napos wellnessezéshez is kényelmesen magatokkal vihetitek.Ti kipróbáltátok már ezeket a tusfürdő-koncentrátumokat?
Melyik Yves Rocher illat a kedvencetek?

Pusza: Reni


Megjegyzések