Empties: Yamuna, Syoss, Vichy, Algotherm, Wet'n'Wild, AVON, Fructis, GlissKur, YvesRocher, Garnier, Clean&Clear, Astor, Lush, L'Occitane en Provence, Bebe, Borotalco, Diadermine, Isana, Ebelin, Duchesse

Újabb adagnyi flakont, tubust és tégelyt dobtam ki a kukába, de még mielőtt a csomagolásaikat az újrahasznosítás útjára bocsátanám, vessünk egy pillantást a beltartalomra és nézzük, hogyan vizsgáztak nálam ezek a termékek:
Garnier Fructis Densify erősítő hajszérum: ennél a terméknél megmondom őszintén, elmorzsoltam pár könnycseppet, amikor a tubus aljára értem, mivel elképesztően puha és könnyen fésülhető volt a hajam a használatával. Egyértelműen újravásárlós!

Syoss Color Refresher színmegújító hab: én még mindig teljesen el vagyok képedve ezektől a színmegújító haboktól, több árnyalattal sötétebb hajjal szálltam ki a zuhany alól, tényleg nagyon durván működik a színmegújító hatása! Mindenképpen ajánlom kipróbálásra, mivel a flakonon feltüntetett alkalmaknál jóval többször használható, az én félhosszú hajamra az első ilyen flakon 3x annyi ideig kitartott, így hónapokig tudtam élvezni a megújuló, középbarna hajszínemet.

GlissKur 2in1 olajsampon: már csak a borostyán színű csomagolása miatt is szerettem volna, ha működik ez a termék a hajamon (kezeket fel, aki nézte hétköznap délutánonként a Borostyán című sorozatot a tévében!), de sajnos nem voltam tőle elájulva, mert semmi olyan extra tulajdonsággal nem bírt, hogy legközelebb samponvásárlásnál őrá tegyem le a voksom. Rendben megtisztította a hajam, nem lett a használatától csomós a hajkoronám, az én hajamon átlagos termékként viselkedett.


Yves Rocher radírozó tusolózselé: ez egy nagyon kis vicces termék, ugyanis a pink színű zselében található gyümölcsmagok inkább viccesek, ahogyan a bőrön gördülnek, semmint hogy hatékonyan radíroznának :) Kezdő testradír használóknak természetesen abszolút jól jöhet, mint első termék, de hatékony radírozást ettől senki se várjon.

Garnier Invisible Black&White izzadásgátló dezodor: az izzadást sajnos ez a dezodor sem gátolta meg nálam, de púderes illatával abszolút viselhető volt egész nap, bárminemű bőrirritáció nélkül. Esélyes az újravásárlásra.

Clean&Clear Morning Energy tonik: jesszusom, már idejét sem tudom, mikor vettem meg ezt a tonikot a problémás bőrömre, hjajjh! Szárította a bőrömet, ráadásul kellemetlenül erős alkoholszaga volt, örülök, hogy sosem látom viszont!Borotalco izzadásgátló dezodor: amikor tesztelek egy terméket, szeretném azt hinni, hogy az első cseppjétől az utolsóig ugyanolyan véleménnyel tudok lenni róla. Ez sajnos a Borotalco-nál megbukott, ugyanis amennyire megszüntette az izzadást és vele végre a normál, keveset izzadók táborába tudom magam átsorolni, a végére olyan nagy csalódást okozott. Rendkívül erősen irritálta a hónalj érzékeny bőrét, a végén már úgy vakaróztam tőle, hogy azt hittem, megbolondulok. Pihentettem a dolgot, az utolsó pár fújás erejéig újra előszedtem, de huzamosabb ideig tényleg nem szabad használnom. Nem fogom újravenni, nem szeretném a hónaljam tűréshatárát tesztelni :(

Yves Rocher kétfázisú szemfesték-lemosó: imádtam benne, hogy egy szempillantás alatt magához rántotta a szemhéjamról a krémes szemhéjfestéket, illetve a ragaszkodó szempillaspirált, mégis jópárszor belefutottam abba, hogy a szememnek túl sok volt ez az anyag és a sminklemosást követően kiszáradt a szemem és már a pislogás is fájt emiatt. Nem újravásárlós.

Diadermine arctonik száraz és érzékeny bőrre: ha lusta voltam a zuhany alatt a krémes arclemosómat használni, akkor ezzel a tonikkal fejeztem be a sminkeltávolítást és tonizáltam az arcbőrömet. Nagyon gyengéd, szuper kis tisztító tonik, reggel vele töröltem le az éjszakai nehezebb, zsírosabb krémeket és remekül eltávolította azt, mehetett is rá a szérum, arckrém, BB krém, miegymás. Vessetek rá Ti is egy pillantást mindenképpen!


Yamuna Téli Álom testvaj: alapvetően száraz a bőröm, viszont a testvajakkal eddig még nem sikerült békés viszonyt kialakítanom - merthogy túl sok az a fajta táplálás, amit nyújtanak. Sajnos minden testvajnak sikerül aláizzadnom, bármilyen vékonyan is kenem, éjjel mindig lever a víz és zihálok, miszerint melegem van. Ezzel a példánnyal sem jártam máshogy, pedig basszus kellenek ezek a masszívan tápláló krémek a bőrömnek :(

Garnier Total Fresh arckrém: elég régóta meg volt nyitva ez a tégely, de rossz illata egyáltalán nem volt, így a nyakamra és a dekoltázsomra kenegettem el a maradék krémet. Könnyedén felszívódott, nem ragadt utána a bőröm, jó kis krém volt ez.

Yamuna Téli Álom kézkrém: esténként, lefekvés előtt krémeztem be vele mindig a kezeimet, ennek ellenére igen gyorsan elfogyott, mivel nem kíméltem a mennyiséget a hideg-ekcémámra.

Kiehl's bőrmegújító arckrém manuka mézzel és koreai vörösginzeng gyökérrel: erre a termékmintára a Pixibox segítségével sikerült lecsapnom a Kiehl's Allee-ban és nagyon akartam szeretni, pláne mert koreai vörösginzenget használtak hozzá. De még ez sem segített azon, hogy a benne lévő méz miatt az arcbőrre felvive fél percen belül igen erőteljesen el kezdjen húzódni. Furcsa is volt, hogy a felvitelhez az eladó azt javasolta, hogy a kezünk között dörzsöljük, melegítsük fel a krémet. Na ez a bőrön visszadermedt, nem is volt jó érzés viselni. Nem fogom megvenni teljes kiszerelésben.

Yves Rocher Sérum Végétal éjszakai krém: őt viszont mindenképpen meg szeretném nézni magamnak közelebbről, mert gyönyörű arcbőrrel ébredtem mindig, a használatát követően, majdnem olyan hatása volt, mintha este feldobtam volna egy fátyolmaszkot. Imádtam.


Bebe Young Care stiftes ajakápoló: ez a termék egyáltalán nem kompatibilis az ajkaimmal, bármikor használtam, azonnal kiszárította és sebes lett tőle, pár használat után ment is az elhasznált termékes kupacba :(

Astor Skin Match Protect alapozó: megszoktam már, hogy a kevert-száraz típusú bőrömet valamilyen szinten mindig kiszárítja az alapozó, de ez a termék szárításban vitte a prímet. Egyik alapozóm használatával sem volt ilyen csúnya a sminkem, mint ezzel a termékkel.

Lush BubbleGum ajakradír: szuper kis radírozó hatású termék, de van benne olyan összetevő, amitől az ajkaim kiborulnak, mert kisebesedett és be is gyulladt ettől a szám külső része, ilyen fura, vízhólyag-szerű duzzanatok jelentek meg, majd miután hetekkel később elmúlt ez a jelenség és újra el kezdtem használni, pár nap után újra előjött ez a tünet :( Semmiképp sem újravásárlós, az biztos!

L'Occitane en Provence karitévajas kézkrém: sűrű, hatékony kézkrém, de nem tudtam sajnos megszeretni. A L'Occitane mindegyik kézkrémjének olyan illata van, amit túl nehéznek, túlságosan erősnek tartok és képtelen vagyok emiatt megszeretni őket. Pedig a hideg-ekcémámra jók lennének ezek a testesebb krémek...Vichy Dercos szulfátmentes sampon normál és zsíros hajra: 1 hajmosásra volt elegendő ez a termékminta, de még így is kevés volt az én félhosszú hajamra, így tettem még hozzá a meglévő samponomból, de még ezek után is úgy éreztem, mintha nem tisztította volna meg alaposan a faggyútól a hajzatomat. Nem győzött meg sajnos.

Algotherm szemkörnyék-hidratáló: vékony rétegben vittem fel a szem alatti karikákra ezt a krémzselét, mégis ragacsos érzetet hagyott maga után egész napra, örültem, hogy elfogyott ez a kis termékminta.

Wet'n'Wild MegaLenght szempillaspirál: sajnos ezt a szempillaspirált egyszer sem volt módomban a szempilláimon, élesben használni, ugyanis az érintetlen csomagolásból már beszáradva szedtem ki a tubust...eszembe jutott, hogy hány ezer éve állt az a csomag a Nailland polcain...

AVON SuperShock krémes szemceruza: képtelenség ezeket a ceruzákat hegyezni, mert folyton el van törve benne ez a krémes szemfesték. Még ha lábujjhegyen hegyezem, akkor is. Egy idő után feladtam és kihajítottam, ennyit nem ér az intenzív szín, amely sajnos sokszor irritálta a szememet felkenve :(


Duchesse vattakorong: Müller saját márkás terméke, de emberi fogyasztásra használatra nem javaslom, mivel ez a termék minden, csak nem puha és kíméletes a bőrhöz.

Isana vattakorong: a Rossmann gyermeke, egy fokkal puhább előző társához képest, de sajnos itt sem beszélhetünk extra puhaságról.

Ebelin vattakorong: harmadik versenyzőnk a DM égisze alatt kapható, ezt mondanám a három közül a legpuhábbnak, ezt vegyétek!
Van közös kedvencünk/antikedvencünk a fentiek közül?

Pusza: Reni


Megjegyzések