Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #51

Holnap már egy teljes iskolahétre ébredünk, nekikezdhetünk a tanulásnak - én nyelvtanfolyammal indítok kedden, amihez pár napja sikeresen kézhez kaptam az Angliából megrendelt tankönyvemet. A napi iskolai és munkahelyi feladatok mellett ebben a hónapban ki a lakberendezésnek, ki a télre bevackolásnak, ki pedig dacosan a maradék nyár kimaxolásának lát neki (én), ma például készítettem egy szigorúan jégkockamentes limonádét citrommal, lime-al és némi barackkal megbolondítva, jót tesz ez a plussz vitamin a Sziget-kór és az arra kapott antibiotikum kúra utáni lábadozásnak.
Persze sok pihenésről egyáltalán nincsen szó, a legújabb IKEA katalógus kézhezvétele óta megőrültem, múlt hétvégén három szobát cseréltünk meg a házban, amiből erre a hétvégére is jutott, szóval van dolog rendesen, lassan pedig készülnünk kell a zuram legjobb barátjának szeptemberi esküvőjére. Természetesen megvan a ruha meg a pótruha, de magamat ismerve indulás előtt ott fogok toporzékolni, hogy nincs egyetlen göncöm sem... :P


Let be mine, okay?Ohh, Olaszország, ugye várni fogsz rám, amíg végre rászánom magam a repülésre és odautazom hozzád?
Esküvői manikűrnek tökéletes lenne:
Bogyigyümi és csokoládé? Tudják, mitől döglik a légy. És hízom meg én...:
Hessteg kékmánia:
Valaki vigyen el ebbe a barlangba!#flowy
Nem csak a kanapékat és az ágyakat részesítik előnyben ezek a házi fenevadak, hanem a ruhásszekrény puha, frissen mosott ruhákkal teli polcaitOlyan tipikus, hét ágra süt a nap standardokat követő őszt szeretnék, köszike, Őszanyó!
Mmmhhh, milyen kis decens ez a kép, ahhoz képest, hogy milyen isteni csokoládétortát volt hivatott itt bemutatni:Jó lenne megtanulni, hogyan lehet ilyen elegáns, patinás körmöket alkotni!
Bedroom with such a heavenly view #bucketlistImádom ezt a lilán és szürkén irizáló csodaruhátÁlomszerűHű, de vagány!

Nyáron ez a gyümölcs képes engem extrán lehűteni - bármilyen formában
Idén is meg tud remegni a lábam 1-1 burgundi szépség láttán...Tökéletes kompozíció
A color blocking jót tesz ennek a kabátkánakTapétának, vagy párnahuzat-mintának is tökéletesen beillene ez a rózsabokor
Na, milyen ékszernek örülnek a legjobban a kávéőrültek? :D
Átmenő forgalom
Ha nadrágkosztüm, akkor szemrebbenés nélkül dobom félre a feketét és választom helyette ezt
Hosszúmetélt, paradicsom, sajt, olívaolaj és én már boldogan élek a vacsimmal
Az overálnak egész és felezett kávészem mintája van, erről nem nyitok vitát. Max egy csésze kávé mellett:
Egy hétig nagyon szeretnék macska lenni, hogy kipróbálhassam, milyen napi 20 órát aludni#flatbellygoals
This dessert is out of space
Babyblue nails
Az ilyenekért imádom Olaszországot

Kitartás mindenkinek a jövő héthez, holnaptól már a mainál melegebb időjárás fogad minket! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…