Arcradír a Te igényeidre szabva: Yves Rocher arcradírozó por teszt

A tökéletes arcradírozó termék kiválasztása nekem személy szerint nem kis fejtörést okoz, mivel sosem tudom a csomagolásról megállapítani, hogy vajon a benne lévő radírozó szemcsék mennyisége és minősége beválik-e majd az én arcbőrömön, minden alkalommal bele tudok futni túl gyenge, vagy épp túl erős radírozó hatású termékbe. Éppen ezért egy igazi megmentőként tartom számon az Yves Rocher arcradírozó termékét, melyet mi magunk szabhatunk személyre, minden egyes használatkor:


Legyen szó zselés, vagy épp krémes arctisztítóról, legyen az tubusos, vagy tégelyes, mindegyikkel kompatibilis ez az arcradírozó por, a radírozó szemcsék mennyiségét pedig mi magunk adagoljuk - attól függően, hogy épp akkor gyengédebb, vagy hatékonyabb arcradírozásra vágyunk.
A termékben található radírozó szemcsék teljes egészében természetes eredetűek, habkő, sárgabarackmag-őrlemény, kamillavirág- és nádcukor-kivonat és különféle agyag-összetevők alkotják ezt az arcradírozó terméket:
Amióta megvan, azóta nem vettem magamnak arcradírt, a meglévő, zselés arctisztító-állományom pedig végre fogyásnak indult ennek a pornak hála!
Mivel ultrabéna vagyok a mosdónál való arctisztításhoz - vagyis még a hátam közepe is csurom víz lesz tőle -, így én a zuhany alatt szoktam nekiesni a pofimnak: pumpálok a tenyerembe 2 diónyi mennyiségű arctisztító zselét - ez jelenleg a Bioderma Sensibio gyengéd arclemosója -, ütögetek bele 2 kis koppintásnyit a csavaros tetejű, műanyag üvegcséből, pár másodperc alatt összedolgozom őket és már masszírozom is bele az arcomba, majd meleg vízzel leöblítem.

A használata után a már-már csirkorgósan sima arcbőr köszön vissza nálam, utána azonnal nyúlok is az aktuális hidratálókrémem után és bekrémezem az arcom - hozzáteszem, nekem minden krémes, vagy zselés arctisztító után nagyon húzódik a bőröm.


Bevallom, az elején tartottam kissé ettől a terméktől, mert a kis, 35 grammos kiszerelést én úgy saccoltam, hogy kb. 5-6, max 10 alkalomig fog kitartani, de használat közben igen gyorsan rá kellett jönnöm, hogy baromi kevés fogy 1-1 arctisztításnál, így a 3.100 forintos ára már kezdett kevésbé fájdalmas lenni amellett, hogy ezzel a termékkel letudtam azt a gondomat, hogy túl gyenge, vagy épp túl erős radírozó hatású terméket vegyek, amit aztán alig várok, hogy valahogy elpacsáljam és a flakon végére érjek.

Ha elfogy ez a kis flakon, vissza fogok táncikálni az üzletbe utánpótlásért, mert nagyon bejött ez a személyre szabhatóság-elv és a termékkel magával is meg vagyok abszolút elégedve.

Ha az Yves Rocher szaküzletek egyikében jártok, ne csak ezért az arcradírozó porért ugorjatok be, nézzetek körül náluk, mert most rengeteg termék van jóárasítva! :D

Mit szóltok ehhez a személyre szabható arcradírhoz? Próbáltátok már?
Melyik az abszolút kedvenc arcradírozó terméketek?

Pusza: Reni


Megjegyzések