New in: KIKO, Clinique, NYX, Yamuna, Yves Rocher, Inecto, The Body Shop, Müller, DM, koreai arcmaszkok


Hujjujj, most görgettem végig a blogra szánt fotók mappáját és felháborítóan sok képet találtam az újonnan beszerzett ruhákról és kozmetikumokról, amiket viszont még nem mutattam meg Nektek, így úgy gondoltam, hogy gyorsan bele is csapunk a lecsóba. Nagyon sok ezek közül még tavalyi szerzemény ugyan, de annál becsesebb és nem egy közülük várja, hogy részletesebben is bemutatkozhasson a blogon.


KIKO

Első nekifutásként egy szuper tavalyi élmény zsákmányait hoztam, amikor a kedvenc bloggerlánykáimmal felkerekedtünk és kiutaztunk Bécsbe, egy egynapos shoppingtúrára, nyakunkba vettük a belvárost és meglátogattuk a drogériákat, a KIKO márkaboltot, a Forever21-t és egyéb más, fast fashion üzletet.
Lecsaptam egy dinnyés habtusfürdőre, ami nagyobb poén önmagában, mint a lelkesedésem iránta: valahogy nem működött közöttünk a kémia, pedig fenséges illata és rendkívül selymes állaga van...talán majd most, második nekifutásra jobban megkedvelem a tusfürdők ezen fajtáját.

A lila szín jegyében a KIKO-ból egy krémes szemhéjfestéket és két lila rúzst hoztam el a fenti körömlakk mellé:
A Forever21 pedig az alábbi gyűrűszettel növelte az itthoni gyűrűkészletemet:

Ez pedig már a karácsonyi KIKO-kiadás, ezeket neten rendeltem és mindenféle fennakadás nélkül (vám, vagy csomageltűnés) megérkezett hozzám. Most éppen az agyvérzés kerülget, ugyanis életemben először megállították a vámon az egyik rendelésemet és kedvem lenne egy rövidebb kiselőadást tartani az illetékes hatóságoknak, de ehelyett 42 millió formanyomtatványt kell kitöltenem és kb. ugyanennyit kiperkálni forintban - na jó, annyit azért nem, de eszem megáll, hogy majdhogynem kétszer kell fizetnem ugyanazért a rendelésért, ha jót akarok tenni a bőrömmel...ha végeztem a procedúrával, leírom Nektek részletesebben egy blogposztban.
Ha van élet a szemöldökceruzákon túl, akkor remélem, hogy ez a szépség az:Földszínek...miért Renike, miért?Egy brutálisan szép, élénk, meggy-céklaszínű pirosító:És amit teljes áron voltam hajlandó megvásárolni, az a fehércsoki csomagolású, pirosító duó - elöljáróban annyit, hogy porol :-/Mert nincs elég ezüst körömlakkom...:

Clinique, Müller, DM

Az előző bejegyzésben töredelmesen bevallottam, hogy lecsaptam én is a DM LifeBook-ra még tavaly év végén, így beálltam a határidőnaplókat aktívan vezetők táborába - eddig egészen ügyes vagyok benne, úgy érzem :D

Ellátogattam az Árkádban lévő Müller drogériába még novemberben, amikor is 8.900 forint értékű Clinique termék vásárlása esetén az alábbi neszesszert adták ajándékba, benne mindenféle földi jóval - apropó földi jó: a The Body Shop áfonyás testvaja is ebbe a kategóriába tartozik. Nagyon is.


Azt hiszem, valamiféle fóbia lehet nálam a vattakorongok elfogyásától való félelem, így mindig feltankolok három egy csomaggal, ha drogériák közelében járok:

NYX

Hatalmas hajcihővel, de végre-valahára megnyitott az első NYX márkaüzlet a budapesti Allee bevásárlóközpontban, ez pedig remek alkalom volt arra, hogy némi pénzt felejtsek ott, többek között egy jóféle buffing brush-ra, amivel hatékonyan be tudom dolgozni a folyékony alapozót a bőrömbe és dobjak mellé a kosárba két ajakkencét - kivételesen most semmi lilát nem hoztam el, csak egy piszkos pink és egy burgundi árnyalatút:

OH MY BRUSH

Hatalmas fénypontja volt a tavalyi évemnek, hogy végre személyesen is találkozhattam Vikivel, az Oh My Brush blog szerzőjével, akit még a blogolásom megkezdése előtt már olvastam és követtem és aki volt olyan drága, hogy az alábbi, koreai arcmaszkokkal és édességekkel belevitt a rosszba ;) Ezúton is köszönöm, Viki!!!

YVES ROCHER

Az alábbi, Yves Rocher újdonságok közül minden este köszönetet mondok sminklemosáskor ennek a kétfázisú sminklemosónak, annyira de annyira bevált - eddig ez a legjobb termék, ami a Maybelline Color Tattoo-t úgy magához rántja, mint egy mágnes:

YAMUNA

Szerencsémre télvíz idején a Yamuna téli álom szettje gondoskodott a bőröm hidratálásáról - a testvajat szinte pár nap alatt elhasználtam, a kézkrém pedig igen jó szolgálatot tett az esti kézkrémezésnél, rendkívül jól hidratált és rendbetette a hidegtől kirepedezett bőrömet a kézfejemen:

INECTO

Nagyon komolyan rajta vagyok a témán, hogy valamiféle fogyást érjek el a tápláló hajolaj flakonjában, de rendkívül lassan akar fogyni, pedig a hajamra aztán aktívan használom 3-naponta - mondanom sem kell, hogy szuper selymesek a hajvégeim. A testvajukról pedig "mindössze" annyit, hogy olyan a lábikóimak, mint egy puha, hidratáló paplan:

Ha valamelyik termékre kíváncsiak vagytok, mindenképpen írjátok meg kommentben, hogy elsőként azzal jelenhessen meg a blogbejegyzés! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. A KIKO pirosítót én is megvásároltam még tavaly nyáron, és imádom. Hihetetlenül tartós, és csodás a színe is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése