Ugrás a fő tartalomra

The comeback post

Minden visszatérést nagy hallgatás előz meg. Az ember/csapat/cég dolgozik, előkészül, a végső terveken még farag, majd lélegzetvisszafojtva belevág: én eddig mindig azt hittem, hogy kizárólag 100%-os magabiztossággal és kőbevésett ütemtervvel fogom újra ölembe venni a laptopot és visszatérni a blogoláshoz, azonban be kell valljam töredelmesen, én már hónapok óta erre a felkészültségre és a tökéletes időzítésre várok, amit konkrétan most untam meg. Sosem lesz tökéletes az időzítés, tökéletesek a körülmények, sosem leszek időmilliomos, nem fog soha megszállni az az érzés, hogy most minden egyes percemet az elkövetkező x hónapban a blogra fókuszálva tudom tölteni.
Ráadásul Benneteket sem szeretnélek tovább várakoztatni, akinek hiányoztak a dilis posztjaim és a már megint mi az istent vásárolt ez össze felkiáltások, azoknak jó hírem van: beindul a gépezet - ugyan nem tökéletesen felkészülten és egy komplett éves tervvel, de beindul. Aztán formáljuk egy kicsit idő közben, ahogyan nekünk tetszik. Benne vagytok? :)

Elsőként örök hálámat szeretném kifejezni az olvasóknak itt, a Bloggeren/Gmailen/Bloglovin' felületén, ezért az alábbi kis csomagot szeretném valamelyikőtöknek odaadni:A meglepicsomag tartalma:
- 1 db KIKO Milano Rebel Bouncy pirosító a 04-es, Passion Red Wine árnyalatban
- 1 db YVES Rocher Zéro Défaut krémalapozó a 200-as, Beige árnyalatban
- 1 db KIKO Graphic Ritual szemceruza a 02-es, Brave Green Nile árnyalatbanEhhez a következőket szeretném kérni:
- légy a nyilvános követője a blognak Bloggeren/Bloglovin'-on
- meséld el a bejegyzés alatt kommentben, hogy hogyan teltek az ünnepek, mivel sajnos nem tudtam rólatok sokat ebben az inaktív időszakomban :(A nyereményjáték 02.23-án éjfélkor zárul és másnap hirdetek nyertest itt, a blogon, egy új blogposzt formájában.

Várlak Benneteket, gyertek mesélni, a blog pedig addig is megtelik újra élettel-tartalommal *-*Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Jajjj de jó! Hiányoztál! :)

  Szeretnék jelentkezni a játékra. Ezer éve követlek már.
  Az ünnepek leginkább gyorsan teltek, sokat főztem meg sütöttem, de azért pihenni is tudtam. És a fa sem dőlt, ami három macsek mellett nagy teljesítmény. :D

  VálaszTörlés
 2. Sziaaaa Reniiii! :)
  Üdv újra itt! :)
  Az ünnepek hamar elteltek, otthon pihentünk és nagyokat ettünk a családdal. Voltak nagy meglepetések és sok-sok nevetés.

  VálaszTörlés
 3. Kedves Reni!
  Új olvasódként én egy utazós, de ugyanakkor nagyon nyugodt karácsonyról számolhatok be, telis-tele csodás szépségápolási meglepetésekkel. :)

  VálaszTörlés
 4. Már nagyon hiányoztak az inspiráló fotóid, no és a blog maga is!Az ünnepek édes együttléttel teltek, hol a családdal, hol kettecskén.

  VálaszTörlés
 5. Szia Reni,

  jó hallani újra felőled! :)
  Szerencsére karácsony előtt szabin voltam, így sikerült teljesen nyugodtan és ünnepi hangulatban várni és eltölteni az ünnepeket!

  VálaszTörlés
 6. Szia Reni!

  Szeretnék jelentkezni a játékra, két gyerkőccel gyorsan elteltek az ünnepek, de az a pár nap szeretettel, boldogsággal teli volt. Már most várom az idei Karácsonyt 😊

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.