The comeback post

Minden visszatérést nagy hallgatás előz meg. Az ember/csapat/cég dolgozik, előkészül, a végső terveken még farag, majd lélegzetvisszafojtva belevág: én eddig mindig azt hittem, hogy kizárólag 100%-os magabiztossággal és kőbevésett ütemtervvel fogom újra ölembe venni a laptopot és visszatérni a blogoláshoz, azonban be kell valljam töredelmesen, én már hónapok óta erre a felkészültségre és a tökéletes időzítésre várok, amit konkrétan most untam meg. Sosem lesz tökéletes az időzítés, tökéletesek a körülmények, sosem leszek időmilliomos, nem fog soha megszállni az az érzés, hogy most minden egyes percemet az elkövetkező x hónapban a blogra fókuszálva tudom tölteni.
Ráadásul Benneteket sem szeretnélek tovább várakoztatni, akinek hiányoztak a dilis posztjaim és a már megint mi az istent vásárolt ez össze felkiáltások, azoknak jó hírem van: beindul a gépezet - ugyan nem tökéletesen felkészülten és egy komplett éves tervvel, de beindul. Aztán formáljuk egy kicsit idő közben, ahogyan nekünk tetszik. Benne vagytok? :)

Elsőként örök hálámat szeretném kifejezni az olvasóknak itt, a Bloggeren/Gmailen/Bloglovin' felületén, ezért az alábbi kis csomagot szeretném valamelyikőtöknek odaadni:A meglepicsomag tartalma:
- 1 db KIKO Milano Rebel Bouncy pirosító a 04-es, Passion Red Wine árnyalatban
- 1 db YVES Rocher Zéro Défaut krémalapozó a 200-as, Beige árnyalatban
- 1 db KIKO Graphic Ritual szemceruza a 02-es, Brave Green Nile árnyalatbanEhhez a következőket szeretném kérni:
- légy a nyilvános követője a blognak Bloggeren/Bloglovin'-on
- meséld el a bejegyzés alatt kommentben, hogy hogyan teltek az ünnepek, mivel sajnos nem tudtam rólatok sokat ebben az inaktív időszakomban :(A nyereményjáték 02.23-án éjfélkor zárul és másnap hirdetek nyertest itt, a blogon, egy új blogposzt formájában.

Várlak Benneteket, gyertek mesélni, a blog pedig addig is megtelik újra élettel-tartalommal *-*Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Jajjj de jó! Hiányoztál! :)

  Szeretnék jelentkezni a játékra. Ezer éve követlek már.
  Az ünnepek leginkább gyorsan teltek, sokat főztem meg sütöttem, de azért pihenni is tudtam. És a fa sem dőlt, ami három macsek mellett nagy teljesítmény. :D

  VálaszTörlés
 2. Sziaaaa Reniiii! :)
  Üdv újra itt! :)
  Az ünnepek hamar elteltek, otthon pihentünk és nagyokat ettünk a családdal. Voltak nagy meglepetések és sok-sok nevetés.

  VálaszTörlés
 3. Kedves Reni!
  Új olvasódként én egy utazós, de ugyanakkor nagyon nyugodt karácsonyról számolhatok be, telis-tele csodás szépségápolási meglepetésekkel. :)

  VálaszTörlés
 4. Már nagyon hiányoztak az inspiráló fotóid, no és a blog maga is!Az ünnepek édes együttléttel teltek, hol a családdal, hol kettecskén.

  VálaszTörlés
 5. Szia Reni,

  jó hallani újra felőled! :)
  Szerencsére karácsony előtt szabin voltam, így sikerült teljesen nyugodtan és ünnepi hangulatban várni és eltölteni az ünnepeket!

  VálaszTörlés
 6. Szia Reni!

  Szeretnék jelentkezni a játékra, két gyerkőccel gyorsan elteltek az ünnepek, de az a pár nap szeretettel, boldogsággal teli volt. Már most várom az idei Karácsonyt 😊

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése