Nyereményjáték eredményhirdetés: The comeback post

Tegnap éjfélkor lezárult a blog idei első nyereményjátéka, nyertesnek pedig a random.org oldal nem mást hozott ki, mint:

Barbi, szívből gratulálok, kérlek, írj nekem egy e-mailt az njoythestyle@gmail.com címre, hogy megbeszélhessük a nyereményátadás részleteit! :)Köszönöm szépen mindenkinek, aki megírta kommentben, hogy hogyan teltek náluk az ünnepek, jó volt ezeket olvasgatni nagyon!
Nálunk ilyen lassított menetben, rengeteg pihivel és netfogyasztással teltek az ünnepek, a 2 ünnep között pedig szerencsére itthonról dolgozhattam, ami nagy megkönnyebbülés volt, mert enyhén szólva is frusztráló a 2 ünnep között bkv-zni évek óta: kong az ürességtől és ilyenkor nem tudsz nem arra gondolni, hogy de jó lenne otthon lenni.

A következő ilyen ünnepi időszak a március 15-e lesz, azon a héten szabadságon leszek, kicsit sok szabit hoztam át tavalyról, azt mindenképpen ki kell vennem. Már én is érzem, hogy ritka fáradt vagyok, 10 hónapja nem voltam szabadságon, szupi lesz itthon élvezni egy kicsit a tavaszt :D
Köszönöm szépen, hogy játszottatok ezen a nyereményjátékon, holnaptól pedig irány a blog Facebook oldala, ott ugyanis folytatódik a nyereményeső ;)Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése