Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #45

Hosszú hónapok hallgatásai után egy kis színrobbanással töröm meg a blogos csendet, hiányoztak már ezek a bejegyzések! Ezúttal a Pinterest és a Képguru.hu felületét hívtam segítségül.
Holnap már márciust írunk, megkezdődik papíron is a tavasz, nyílnak a krókuszok, jácintok, nárciszok, tulipánok...ez az én évszakom. Tavaszi gyerekként az év ezek szakában vagyok a legaktívabb, legpörgősebb, mondhatni a legboldogabb is. Nálatok van ilyen évszak, ami mondhatni a védjegyetekké vált?Color explosion:

Bármit, amit elémraksz és bogyós gyümis, én megiszom:Miért szorultak eddig háttérbe a vállhangsúlyos ruhadarabok?
Hihetetlenül erőteljesek ezek a színek:Ó, ti babakék körömlakkok, hol bújkáltatok eddig?Pure cakeporn:
Nálam az ilyen ombre ajkak a befutók:
#jönatavaszjönatavasz:A hűvös, tavaszi időben igen jól jön egy ehhez hasonló, kötött, oversize pulcsi:A gazdinak mindig jó kedve lesz tőle, vajon mi lehet ez?
Chriselle Lim és a burgundi -> csillagos ötös:Olyan kis cuki, ahogy a lazac be van takargatva ezzel a zöld ízorgiával :)Dope:Szép kilátások:
Burgundy again...I know:Azért a zúzmarának van egyfajta bája:Sárga...ritka ez a szín, ha gyűrűről van szó:
Kókusz és málna...hagyjatok:
Let's get lost:
Cuteness level 1000000:Meow:
Életem egyik fő mozzanata május és október között:Love this skirt so much:
A lélegzetem is elállt ettől a képtől:
Essie always knows, what a woman wants:

Minden. Egyes. Vasárnap. Reggel. Tudnám. Ezt. Enni. Életem. Végéig.

Szuper ötletes kis gyűrű - kinek van hegymászó ismerőse egy közelgő születésnappal?

Csin-csin:
All black everything:
Lett kedvencetek a fenti képekből?
Milyen programjaitok lesznek márciusra? Mesélni ér kommentben ;)


Pusza: ReniMegjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…