Press: Elysee órák Magyarországon!


Elegáns, vagy éppen sportos, magas minőségű karórát szeretnél birtokolni? Lehet, hogy épp az Elysee az, amit keresel: a közel száz éves múltra visszatekintő „Made in Germany” védjeggyel ellátott Elysee órák már a magyar viszonteladóknál is megtalálhatóak, mely viszonteladói kör folyamatosan bővül.


Az Elysee családi vállalkozás 2013-ban szerezte meg a „Made in Germany” védjegy-minősítést, az órák teljes gyártása, a tervezés, a termékfejlesztés és a végső összeszerelés is Németországban, azon belül Düsseldorfban történik, így minden folyamat egy helyen összpontosul.

Az Elysee-nél az órák bevonatához svájci technológiát használnak, melynek lényege, hogy ionizációs eljárással adnak színeket hozzá, így teljesen kopásálló és károsanyag-mentes lesz.Az Elysee női órái 9 családba sorolhatók, amik között megtalálhatóak a klasszikus, sportos és romantikus darabok is.

A Nora kollekció igazi luxusélményt ad viselőjének, hiszen 52 Swarovski kristály díszíti, annak csillogása pedig még fényesebbé teszi a rozsdamentes acél szíjjal készült karórát. Azoknak, akik a szintén kristályokkal kirakott, ám bőrszíjas és texturált számlapú órákat részesítik előnyben, a Diana kollekció darabjai a legmegfelelőbbek:
Az Elysee 22 férfi termékcsaládja között találhatunk órákat borjúbőrből, rozsdamentes acélból, vagy éppen szilikonból készült szíjjal. A tokok kizárólag 316L típusú rozsdamentes acélból, az órák üvegei pedig edzett ásványból, vagy zafírból készülnek, ezért kifejezetten karcállóak, és rendkívül tartósak, ezen felül pedig a lencsék mindegyike tükröződésmentes is:
Árfekvését tekintve a Daniel Wellington és Paul Hewitt márkák árképzésének felelnek meg az Elysee darabok, személy szerint stílusra én a fenti kettőt és egy kis Casio-beütést vélek bennük felfedezni. A termékpalettán egyaránt megtalálhatóak sportos és elegáns darabok is, emellett a minimalista, valamint a gyönyörűen díszített, csillogó órák szerelmesei is találhatnak kedvencet az órák között.


Az Elysee órák jelenlegi viszonteladói:

Ha kíváncsiak vagytok az újdonságokra, kövessétek őket Facebook-on - és persze írjátok meg a karácsonyi kívánságlistát is, hátha a Jézuskához is eljut az Elysee órák híre ;)


Megjegyzések