Ugrás a fő tartalomra

Music love: cold autumn

Hirtelen és jéghidegen csapott le idén az ősz, így nagyon gyorsan aktuálissá vált a bekuckózós zenék lejátszása - mivel idén nem nagyon kerültek előtérbe az általam thumbs up gombbal megjelölt muzsikák, így most gyorsan sort is kerítek rá, már csak azért is, hogy Ti is találhassatok köztük egy-két kedvencet.dvsn - The Line: aznap, amikor az utolsó idei, fogászati kezelésemről tartottam hazafelé, akkor ismerkedtem össze Youtube-ajánlóban vele. Megnyugtat, kikapcsol, maradt a lejátszási listámban:


S.L.M.N. - Too Much Time: a dynmk Youtube-csatornára is fel vagyok iratkozva, innen elég sok kedvencet szoktam avatni, íme az újabb:

OFFONOFF - bath: A BTS nevű formáció leadere szokott Twitteren megosztani néhány album lejátszási listát éppen annak megfelelően, amit hallgat, nemrég pedig az Offonoff nevét dobta be a közösségi média felületére és az első számok, amiket meghallgattam tőlük, borzasztóan nem tetszettek...aztán rákattintottam erre:

Crywolf - Never Be Like You (Flume Cover): esélyes, hogy túlságosan is várom a Teen Wolf befejező évadát, de nekem ez a zene egy az egyben beleillik a sorozat világába:

dné - Asos Model Crush: a zongora az a hangszer, amivel a leghatékonyabban el tudja magát nekem adni egy zeneszám. Itt is ez történik, hozzá az eső hangja remekül passzol, ugyanakkor egy igazán felszabadító muzsik, tényleg hallgassatok bele:

Birdy - Shelter: ha már zongora, semmiképp se menjünk el szó nélkül emellett a Birdy szám mellett, ez már fájdalmas és lírai, ugyanakkor gyönyörűséges:

The Fray - You Found Me: semmiképp se lepődjetek meg, hogy zongorabetéttel indul a dal :) Kicsit indie rock-os beütésű, tetszetős:

Therr Maitz - Found U: sosem gondoltam volna, hogy 31 éves leszek, amikor először kijutok a Szigetre. Azt sem gondoltam volna, hogy egy orosz együttes fellépésére húz be szó szerint a fülem, a nagy sétám közepette egyszer csak lekanyarodtam jobbra, megálltam a színpad előtt és mintha egy másik dimenzióba kerültem volna. Rájuk találtam. Vagy ők találtak énrám?

CHVRCHES - Recover: másik idei Szigetes élményem hozzájuk köthető, rájöttem őket hallgatva, hogy hébe-hóba hallottam már pár számukat, de ott, a Sziget koncerten döntöttem úgy, hogy jobban belemászom a zenéjükbe. A csajnak eszméletlen tiszta hangja van, az elektronikus zenével pedig jó párost alkotnak:

Coldplay - Trouble: nem viccelek, tényleg hosszú évekig fogalmam sem volt arról, hogy ezt a zenét dúdolgatom, be volt ragadva a zongora (khmm, mi más?) dallama a fejemben, de végre-végre-végre megvan!


Melyik zenét ismertétek a fentiek közül?
Volt, ami így első hallás után elnyerte a tetszéseteket?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.