Inspirational moments #44

Ezen a héten egyetlen napomon sem lesz pihenőm, szombaton ugyan a munkanapot bowlingozásra cseréltük a csapattal, a vasárnapomat viszont a Digital Divas konferencián fogom tölteni. Kíváncsi vagyok, mennyiben lesz más a tavalyi AVON&Cosmopolitan együttműködéshez képest - melyikőtökkel fogok ott találkozni? :)Ebben a színben kívánom tölteni a 2016-os őszt:
"...azért a víz az úr."Sminkben is jöhet a burgundi, kösziköszi:Persze, házasítsátok csak össze a csokoládét a bogyós gyümölcsökkel, hát hogyne...:Most komolyan: nem elférne a készletemben egy ilyen lila szépség?A természet még mindig lenyűgöző színeket képes megalkotni:
 Olyan szinten sok rajta a rojt, hogy pont ettől szerettem bele ebbe a ruhába:Purple sunset:Ha én az az all black típusú lány lennék, ilyenben járnék:
Nem vagyok híve a virágos lakberendezési tárgyaknak, de ebbe belesüppednék egy jó könyvvel és arra a napra kb. el is lehet engem felejteni:

Gyönyör(ű):
Hogy én erre hogy nem gondoltam? Tökéletes tálalása a kávé-nasi kombónak:
Még mindig keresem álmaim burgundi kabátját - lehetőleg XL-es méretben:Első gondolat: nyugalom Második gondolat: futásI wish I can wear a similar short next summer #runRenirun:Egyszerre kb. 3 könyvet kellene olvasnom, hogy utolérjem magam:
Pár napon belül szőkére festem a hajam, de ettől függetlenül még mindig nem tettem le egy lila hajzuhatagról:
 


Azok a gránátalma magok, mint kis cuki igazgyöngyök figyelnek az ezermillió kalória tetején:Clutch fitted for me:
Sea, sunset, piece:Ezek a színek így együtt...on point:I want to feel the pulse of this city:Still obsessed with this color:Huge. Knitted. Blanket. For fall:Bright yellow:Sad beauty:Visszafogott, csodás manikűr:Worth to die for:

Hosszú munkahetetek lesz, vagy szombaton pihizhettek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése