Spotlight: újdonságok, melyek beváltak


Újdonságokat mindig kicsit kettős érzéssel próbál ki az ember lánya: egyrészt ott dolgozik benne egy jó adag kíváncsiság, az újdonság varázsa, az új élmények felkutatása, másrészt viszont ott motoszkál egy kétkedő kis lény, aki megkérdőjelezi az újdonságok hatékonyságát. Mégis miben lenne jobb, mint az elődje, mit tudtak rajta finomhangolni, hogy kiüsse az addig használt terméket?
Jelen bejegyzésben újdonságokat mutatok be Nektek, amik amilyen lendülettel érkeztek, ugyanolyan stabilan maradtak is a fürdőszobai-, illetve sminkes polcomon. Az meg csak hab a tortán, hogy lila és pink színekben pompáznak :)

Syoss ceramide-keratin hajerősítő sampon
A Niveától volt használatban eddig egy sampon-balzsam kombináció, ami azonban totálisan kiszárította a hajam, legfőképpen a hajvégeimet tépázta meg. Elsősorban hidratáló samponra lett volna szüksége a hajamnak, ezekkel azonban nincsenek túl jó tapasztalataim, lelapul a hajam és semmit sem lehet vele kezdeni, úgyhogy a Syoss ceramide-al és keratinnal felturbózott, hajerősítő samponjára bíztam magam, ami a hajszálak szerkezetének visszaállításában is segít. A hajerősítő sampon használatának meg is lett szépen az eredménye, valóban erősebbnek, sőt, mi több, valahogy nehezebbnek érzem a hajam, az utóbbi napokban rendszeresen fodrász után kajtatok, mert most kezdtem el érezni a hajkoronám súlyát :)
A száraz hajvégeim még mindig jelen vannak, a helyzet kicsit rendeződött a hajszárazságot illetően, a tincseim végét a Schwarzkopf hajvégápoló olajával kezelgetem, de a végső megoldás úgyis a fél éve erősen halogatott, egészségügyi hajvágás lesz.


Fa Fruit Me up krémes tusfürdő bogyósgyümölcs illatban
Tudjátok, hogy bármiféle bogyósgyümölcs termékkel le lehet venni a lábamról, ilyen szempontból igen egyszerűen működöm :D A Fa termékcsalád limitált kiadása számomra egy kettő az egyben termék, mivel egy közepesen sűrű gél és egy krémes, krémes együttható gyermeke, ami izgalmas csomagolást és azonnali rákattanást okozó illatot kapott. Remekül tisztít, jól habzik, könnyedén lemosható, nem marad utána filmréteg a bőrön - mindenképpen szaglásszátok meg a drogériákban, mert nagyon fincsi! A tökéletes joghurtos erdei gyümölcs fagylalt illata!

Bioderma Sensibio kíméletes habzó arctisztító gél érzékeny bőrre (parabén- és illatanyag-mentes)
Ezt az érzékeny bőrre kifejlesztett, gyengéd arctisztító gél nagyon cuki, pink csomagolással és perfekt adagolófejjel szinte azonnal a mindennapi arctisztítómmá vált, mert mindenféle irritáció nélkül tisztítja meg az arcbőrömet, könnyedén lemosható és nagyon puha bőrt hagy maga után. Az én kevert-zsíros bőrömmel remekül együtt tud működni a termékcsalád legújabb tagja, viszont ha reggelenként használom, a homlokomon néha picit kevésnek érzem a nappali hidratálóm. Esténként ugyanez nem jelent gondot, mivel az Annemarie Börlind sűrű, éjszakai krémjét a bőrömre felvive tökéletesen beszipkázza a hatóanyagokat és megkapja a megfelelő hidratálást az éjszaka folyamán.
Diadermine sminklemosó kendők
Júliusban Tihanyban töltöttem 3, Bécsben pedig 2 napot, a sminkem eltávolítására viszont nem szerettem volna bármiféle micellás vizes flakont meg vattakorongokat beleszuszakolni az amúgy is eléggé telepakolt neszesszerembe, így ezek a sminklemosó kendők,visszazárható csomagolásban remek társnak bizonyultak! Ugyan a szemem körüli területek néhány perces pirosságot produkálta a smink eltávolítása után, de mind a krémes szemhéjfestéket, mind pedig a szempillaspirált szuperül lehozta a kendő, meg vagyok vele elégedve!

KIKO krémes szemhéjfesték - Cream Crush
Még Bécsben zsákmányoltam a Kiko kiárusítás során ezt a krémes, tégelyes szemhéjfestéket, piszkos mályvás pink színben, amihez igazság szerint nem fűztem túlságosan sok reményt, mivel az én olajos szemhéjamon hajlamos már a felvitelkor csúszkálnia a felvitt terméknek. Szerencsére itt szó sem volt ilyesmiről, olyan szépen tapadt fel egyetlen ecsethúzás után a festék a szemhéjamra, mint a parancsolat! Igen gyorsan meg is száradt, tökéletesen fedett, intenzív színt biztosított, igazából már ezzel az egyetlen termékkel el is készült a szemsminkem. Nem is nagyon kell ennél több, vagy gyorsabb megoldás reggelenként ;)

Nálatok van olyan termék a fürdőszobai polcon, ami a kipróbálása után szinte azonnal kedvenccé avanzsált?

Pusza: Reni

Megjegyzések