Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #41

Hű, indul egy új korszak, sulikezdési napon túl vagyunk és az évszakváltozást is egyre erőteljesebben jelzik a picit csípős reggelek. Apropó: ezen a nyáron alig tudtam a szandáljaimat hordani, szinte folyton zárt cipő után nyúltam. Az évszakváltozást azon is egyre jobban észreveszem, hogy az esti futásaimat már nem tudom olyan szabadon beütemezni, mivel a naplemente egyre korábban kopogtat a horizonton.


Gigi nem a kedvencem, de egy ilyen, szegecsekkel kirakott bokacsizma nagyon kéne nekem:

Macskamániások desszertje:Guns N'Roses - November rain ez a kép maga:
Fluffy puppy:
Ennek a táskának előre kell köszönni, jónapottal:
Akár egy festmény:
Nagyon színes, nagyon neon, nagyon nyár:
Meg mernéd bontani ezt a művészi összhangot? :P
Minden vágyam álmaim lila (&szürke) New Balance cipőjének megtalálása itthon:


Mostanában minden nap végigkísérek egy naplementét futás közben:
Életrevaló&üdítő szett:

#mymornings:
Méhsejtcella ilyen formában JÖHET:
#swirlswirlswirl:
Zöld ruhába ennyire talán még sosem voltam belezúgva:
Rainbow sunset:Borzasztóan tetszik ez a nadrág-topán kombó:
Ránézek és máris fél kilót híztam:
Lehoztam Neked a csillagokat az égről:
50 shades of summer:That's me, sinking into my favourite songs:
Carbonara spagetti minden formában jöhet:
Geometry everywhere:
Wonderful winterdays are coming:
Mint egy virág:
Hukk, és ezek után ki fog vezetni?
Ez az árnyalat idén már nálam is működik a körmeimen:
A fapadló. A FAPADLÓ:
Atomszép:

Milyen volt Nektek az első, idei sulinap? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.