Ugrás a fő tartalomra

Nail of the day: KIKO 333 - the blurple one


Mi ez a comeback? Igen, jól látjátok, el kezdtem visszaszivárogni a munka és utazások világából a virtuális játszóteremre, hát sziasztok, üdv újra itt! :D

Elsőként egy rég nem látott bejegyzéssel készültem, méghozzá életem első, személyes, bécsi KIKO látogatásom gyöngyszemével, egy indigókék-sötétlila lakkal, ami a képeken természetesen olyan kék, mint a huzat, de igyekeztem a technika szoftveres részével varázsolni, amennyire csak tudtam.Ez a lakk volt az állványon a legdögösebb és legintenzívebb színű is egyben, mégis azt kell mondjam, vagyis írjam, hogy 3 réteg kellett belőle, mert a sötét, gazdag színe ellenére, a második réteg után azért át-átütött a körmöm, ezzel viszont megajándékoztam magam néhány buborékkal, de ennyi rétegnél már számoltam vele - csak nem akartam, ugye.


Fotóztam szűrt napsütésben és felhős délutánon, sötétlila és indigókék tökéletes házassága ez a lakk, jelenleg pedig nem is akarnék nagyon mást viselni a körmeimen.
Közepes száradási idővel bír, szép fényesre szárad, fedőlakkot nem tettem rá, mert önmagában is van nem kevés csillogása: Jelenleg a KIKO lakkok 1 Euróra vannak leárazva, teljes áron 2.50 Eurót kell kicsengetni értük, ami valljuk be, még mindig nem egy eget verő összeg. Már csak egyetlen kérdésem marad hátra: mikor nyit az első KIKO üzlet Magyarországon? :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.