Inspirational moments #40

Wow, micsoda önkényes nyári szabadságra szalajtottam magam, elképesztő! Magam sem gondoltam volna, hogy szükségem van némi távollétre a blogtól, az idei Sziget fesztivál ideje alatt a nagy "frídom" érzés közepette végre hosszú idő után nem talált el a blogolnom kell lelkiismeret-furdalás érzése. Jó volt teljesen felborítani a napirendem, szakítani az eddigi rutinokkal, ápolni a futás közben kibicsaklott és háromszorosára feldagadt bokámat, ismeretlenekkel lepacsizni, 4 órákat aludni, jól esett ledobni magamról tizenpár évet ;)
Idő közben betöltötte a blog a negyedik életévét, a tavalyival ellentétben nem pre-, hanem post birthday partyt fogok tartani nemsokára a blog közösségi média felületein, már nagyon várom, hogy minél több olvasót ajándékozhassak meg a kitartásáért, a szüntelen érdeklődéséért, hogy teret enged az életében ennek a blognak. Szipi-szupi lesz! :D


Borzasztóan bejön a teljes szett:

A villával történő első mozdulat után csak ülsz és gyönyörködsz benne...aztán 3 másodperc alatt eltünteted :D
Tökéletes cickamicc:Flow with the wind:Az esőnek is megvan a maga szépsége: ha bentről, a jó meleg szobából nézed:Elegáns holo:Ezért is imádom annyira az olasz ételeket, eléldegélnék ezen hónapokig kb:
Latin feeling:Fájdalmasan szép ez az őszi naplemente:Ti is készítettetek papírtekercset sulis korotokban, aminek megégettétek a szélét? Egy az egyben arra emlékeztet engem ez a blúz:Ez a színkombináció...gyerekek, itt van végem:Wonderful dress, wonderful scenery:
Áhh, szóval itt lakik a fény!Goldie on point, coffee on point, all black on point:Innocent flowers: Matt a köbön:Egy igazi, tengerparti naplemente rám férne már:Aktuális táskaszerelem:
Hűha, ennek nem lesz jó vége, én már látom... :PImádom a haját:Lila, ciklámen, magenta...bármilyen színben jöhet egy pohárral:
Idén ebben a ruciban szeretnék koszorúslánykodni:
Oké, ki vagy és mit akarsz tőlem? Ez maga a zsarolás:
Egy kis #mensstreetwear:
Én vagyok a táska(át)rendeződ:A sohanemmegykiadivatból fekete-arany párosítás:Egyszer bizony eljutok ide: repülőiszony ide vagy oda:
Ennek a táskának csókolommal kell előre köszönni:

Kinek hogy telik ez a hét? Nyugis? Pörgős? Egyik sem? Vagy egyszerre mindkettő? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések