Press: Cadenzza 2016 őszi-téli kollekció sajtóbemutató


Pontosan a születésnapom másnapján, május 19-én, Európában először Budapesten mutatták be a Cadenzza prémium divatékszer brand 2016-os őszi/téli kollekciójának exkluzív darabjait, mely sajtóeseményre én is hivatalos voltam több bloggertársammal együtt, így munka után bevetettem magam a Fashion Street-re, hogy meglessem, idén ősszel és télen milyen színek és formák lesznek divatban: legnagyobb szerencsémre a hideg évszak beköszöntével is maradnak a geometrikus formák és az etno, emellett az arany színvilág még nagyobb hangsúlyt kap az eddiginél.


Az ősz egyik témája, a „Future Folk” az inspirációját az ugandai Joram Jojo munkásságából meríti, aki az afrikai népművészetet és a történelmi legendákat értelmezi újra, egy elképzelt, futurisztikus környezetben. A kollekciókat progresszív geometriai minták, gazdag színvilág, arany díszítés jellemzi, ezeket pedig különböző természetes anyagok felhasználásával - mint például tollak, textilek és féldrágakövek - teszik még látványosabbá.
A már szortimentben lévő luxusmárkák mellett úgy, mint Versace, Vivienne Westwood, Tory Burch, megérkezett a sokak által várva várt Kate Spade, illetve Eddie Borgo.
Be
Sok híres tervezőt inspirált a „Fekete&Arany” témája, közéjük tartozik Kate Spade is, aki idén először jelenik meg a Cadenzza kínálatában az általa tervezett nyaklánc és karkötő kollekcióval.Kate Spade
Az amerikai tervező, Kate Spade 1996-ban nyitotta első boltját New Yorkban, ahol a fő hangsúlyt a táskákra helyezte. A márka ma már kiváló minőségű cipőket, ruhákat és kiegészítőket gyárt. A Cadenzza kínálatában karkötő és nyaklánc kollekció lesz elérhető: a „Thin Hinge”, „Sailor’s Knot”, „Spade” és „Idiom” karkötők mindegyike rose gold, ródium és sárga arany változatokban lesznek kaphatóak, illetve a „One in a Million” nyaklánc kollekció szofisztikált darabjai betűs medálokkal szerezhetők be, a „Signature” kollekció arany bevonatos fülbevalói pedig a jellegzetes spade motívummal ellátottak.

Az est házigazdája Orosz Barbara volt, rendkívül energikus és gyönyörű teremtés, most volt alkalmam először találkoznom vele személyesen, igen elbűvölő egy személyiség! A kollekcióbemutató lendületes és jó hangulatban zajlott, természetesen kedvem lett volna az összes kincset felvásárolni, de végtelenített bankszámla híján erre csak szépen, fokozatosan kerül majd sor ;)

Lessétek meg az eseményen készült fotókat és szemezgessetek a kínálatból, tényleg minden korosztály megtalálja a kedvére való ékszert, bármilyen stílust is képviseljen!
Ha a Deák Ferenc téren, a Fashion Street-en jártok, nézzetek be hozzájuk, első osztályú a kiszolgálás, rendkívül felkészültek és kedvesek az eladók! Addig is csekkoljátok a honlapon, milyen ékszerkínálattal várnak Benneteket.

Ti is vártátok már, hogy a Kate Spade márka megérkezzen Magyarországra?

Pusza: Reni

Megjegyzések