Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #38

Futok. Esténként. Bekattantam, elindultam, túléltem. Másnap újra nekiiramodtam. Ma este sem marad ki. Ne kérdezzétek, honnan jött ez a késztetés, egész egyszerűen csak úgy jött és csinálom. És hogy milyen kitartó leszek ezzel a dologgal kapcsolatban? Nos, még én sem tudom, egyelőre csak annyit, hogy rém makacs egy ember vagyok... :Dhessteg frídom:


Megbabonáz ez a tekintet:Micsoda frissességet visz a ruhába ez a két citrus-szín:Felháborító, ahogy kinéz, tüntessük is el gyorsan!A klasszikusokhoz visszanyúlva:Magyarországon a zártkert megnevezés egészen mást jelent:Ez az ékszer magát a Földet jelenti nekem:


Someone please save my blood pressure:Babás&dögös egyszerre:Catched the sunset just in time:
#thatdetails
hummuszhummuszhummuszCsak nézegetném, nem hordanám, mert félnék, hogy összekoszolódik:
Such an open space:
Minden. Részletét. Imádom.Micsoda szépség:
Elie Saab, Oscar De La Renta, Badgley Mischka...tönkretesztek:Ha nekem vennél díszpárnát:Heti wow:

Rosegold wave, whaaaaaaat?Általános iskolából rohantam haza a 6. óra után, mert akkor már 5 perce ment a legújabb Sailor Moon rész a német RTL2-n...ha akkor lehetett volna kapni itthon ezt a táskát...:


 

Na ez egy tisztességes terülj-terülj asztalkám:
Rosegold itt is - feketével milyen dög!
Bébi koala, awwwwwwwww:Ez a ruha maga a megtestesült életöröm:
Eckler fánk. Plussz csokoládé. Hagyok időt.Bírnám, ha sötétben foszforeszkáló medálom lenne:Az egy dolog, hogy ez a metropolisz önmagában is gyönyörű, de egy ilyen, puhának kinéző felhőtakaróval még inkább:

Meséljetek, hogy telik a hetetek?
Nyaralás megvolt már, vagy még csak ezután indultok?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…