Inspirational moments #38

Futok. Esténként. Bekattantam, elindultam, túléltem. Másnap újra nekiiramodtam. Ma este sem marad ki. Ne kérdezzétek, honnan jött ez a késztetés, egész egyszerűen csak úgy jött és csinálom. És hogy milyen kitartó leszek ezzel a dologgal kapcsolatban? Nos, még én sem tudom, egyelőre csak annyit, hogy rém makacs egy ember vagyok... :Dhessteg frídom:


Megbabonáz ez a tekintet:Micsoda frissességet visz a ruhába ez a két citrus-szín:Felháborító, ahogy kinéz, tüntessük is el gyorsan!A klasszikusokhoz visszanyúlva:Magyarországon a zártkert megnevezés egészen mást jelent:Ez az ékszer magát a Földet jelenti nekem:


Someone please save my blood pressure:Babás&dögös egyszerre:Catched the sunset just in time:
#thatdetails
hummuszhummuszhummuszCsak nézegetném, nem hordanám, mert félnék, hogy összekoszolódik:
Such an open space:
Minden. Részletét. Imádom.Micsoda szépség:
Elie Saab, Oscar De La Renta, Badgley Mischka...tönkretesztek:Ha nekem vennél díszpárnát:Heti wow:

Rosegold wave, whaaaaaaat?Általános iskolából rohantam haza a 6. óra után, mert akkor már 5 perce ment a legújabb Sailor Moon rész a német RTL2-n...ha akkor lehetett volna kapni itthon ezt a táskát...:


 

Na ez egy tisztességes terülj-terülj asztalkám:
Rosegold itt is - feketével milyen dög!
Bébi koala, awwwwwwwww:Ez a ruha maga a megtestesült életöröm:
Eckler fánk. Plussz csokoládé. Hagyok időt.Bírnám, ha sötétben foszforeszkáló medálom lenne:Az egy dolog, hogy ez a metropolisz önmagában is gyönyörű, de egy ilyen, puhának kinéző felhőtakaróval még inkább:

Meséljetek, hogy telik a hetetek?
Nyaralás megvolt már, vagy még csak ezután indultok?

Pusza: Reni

Megjegyzések