Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #37

Nem indult jól ez a hetem sajnos, már a vasárnap este rányomta a bélyegét a hangulatomra, meg a munkahelyi dolgokra egyaránt - szívem szerint bebújnék egy hétre a takaró alá és ki sem jönnék onnan. Szerencsére a képek nem erről árulkodnak, enjoy it!KELLKELLKELL:

Úristenke:Komor színek, de játékos az összeállítás:
A fotózzunk kalászt a naplementében nem újkeletű dolog ;)
Szerelmes vagyok a hajába:
In memory of the sunday kitty:
Macskás nőknek alanyi jogon jár egy ilyen szütyő, mondjátok, hogy így van!
A vég kezdete az első harapás:Cserélhetünk testet+outfitet? Thx!
Jó kis lelátó :P
Ha valaha műkörömre adnám a fejem, akkor csakis lilát kérnék a körmeimre:
Megállt megcsodálni a naplementét:
A mostani időjáráshoz kb. minden nap így öltöznék, most is fúj a szél, mint a bolond:
Nem annyira titkos, de annál erősebb vágyam egy Bauhaus stílusú ház:
Emma Stone mind kinézetében, mind stílusában erősen passzol a lélekállatom megnevezésre:

A szikla hónaljában befigyel egy kis napsugár :DFelvisítottam, amikor megláttam ezt a hátizsákot - ennél a pontnál pont letojom, hány éves vagyok, bizony rohangálnék egy ilyennel a hátamon:


Egy rusztikus buci, némi krémsajt és máris jól indul a buli:

Pants of my life:
Elkortyolgatnálak. Minden. Egyes. Hőségriadós. Napon.Nyakadba vetted a várost? Szerintem inkább az egész galaxist:
Esküvői csokornak bevállalnám most: Őrületesen szép ez a mély krémszürke ezzel a barack színnel: "Kicsi a rakás"
"Szerintem meg kicsi a kosár"
#patternbomb:
Dessert for sharing? Nooooooooo:Szépség és a Szörnyeteg rajongóknak:
I'm good, I'm done:She's like the wind:Guilty pleasure for two:

Meséljetek, ki hova megy nyaralni a nyáron?
Én még tervek nélkül vagyok egyelőre.

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…