Teszt: Yves Rocher Plaisirs Nature - Bourbon Vanilla testradír és testápoló

Ez az év nálam a nagy hátraarcokról és fordulatokról szól: háttérbe szorítottam a bogyigyümi-függőségemet és rákattantam mindenre, ami kókuszos. Felmondtam és munkahelyet váltottam a nagy, tavalyi kirúgásos-álláskeresős, nagyon kissé reményteli szakasz után. El kezdtem elengedni azokat az embereket, akikbe fekete lyukként tódult az energiám és elengedni azon meggyőződéseimet, amik eddigi 3 évtizedemen keresztül kísértek - és itt az eredménye utóbbinak: nem utálom többé a vaníliát.
A drámai bevezetőszöveg után bemutatkozom Nektek: "Sziasztok, Reni vagyok, 31 éves és imádom a vaníliát". Az Yves Rocher idei, megújult Plaisirs Nature termékcsaládjának egyik vonala a bourbon vaníliás mind testradír, mind pedig testápoló formájában egy gazdagon ápoló és tápláló terméket kínál egy remekül eltalált illattal kísérve, ami egyenesen megbabonázott:


A termékek műanyag tégelyben, műanyag, csavaros tetővel foglalnak helyett egy zárófólia alatt, így biztosak lehetünk benne, hogy más nem mászott bele a termékbe előttünk:


Sensual Sugar Body Scub

Először a testvajról: nem a szokványos krémes vagy zselés közegbe gondosan belekevert radírozószemcsékkel van dolgunk, itt ha a kép láttán a testvaj jut az eszetekbe, akkor jó nyomon jártok: pontosan olyan ez a testradír, mintha összeházasították volna egy testvajjal. Az állag egy sűrű, krémes/zsíros, nehéz krém, benne az enyhén karcos radírozószemcsékkel:


Az illata nem émelyítő, nem fejfájósan erős, helyette a frissen főzött vaníliapuding fincsi illatát hordozza magában.
A szemcsék hatékonyan, nem kellemetlenül radíroznak, a sűrű, testvajas állag miatt pedig olyan, mintha zuhanyzás közben már hidratálna is a termék, a bőrön hagy is egy tápláló réteget, ami a mostani, őszies időjárásban cseppet sem zavaró, de a nyári hőségben ez már nem lesz annyira komfortos.
Sensual Silky Body Balm

Ez a termék is remekül hozza a frissen főzött vaníliapuding illatát, állagra pedig pontosan félúton van a testápoló és a testvaj között, remek kis termék, ha több ápolásra van szüksége a bőrnek, de nem vágysz egy nehéz testvajra. Kell ennek is jó pár perc, amíg beszívódik, de eloszlatni jóval könnyebb, mint egy sűrű testvajat.
Mind a tégelyes testradír, mind pedig testápoló 150 ml-t tartalmaz és 3.100 forintért lehet a miénk. Egyelőre nálam nem mutattak túl gyors fogyást, pazarolni nem is nagyon lehet a jó sűrű állaguk végett.

Ez a vaníliás termékcsalád nagyon de nagyon megnyert magának, ebből mindenképpen fogok még újravásárolni, ha a végére érek, emellett a Plaisirs Nature termékcsalád kókuszos krémtusfürdőjét is újra fogom venni, mert annak is zseniális az illata, kb jelenleg ott tartok, hogy életem végéig csak ezt a tusfürdőt szeretném használni.
Most nagyon elkapott ez a rajongói láz, rég nem rajongtam ennyire fürdő- és testápoló termékekért, jó lesz ez a hónap (is), ahogy látom.Meséljetek, Ti már megszaglásztátok a Plaisirs Nature termékcsalád tagjait az Yves Rocher üzletekben?
Melyik a kedvenc illatotok? A kókusz, ugye? Vagy a vanília? :P

Pusza: Reni


Megjegyzések