Inspirational moments #35

Eseménydús napokon vagyunk túl, ezen a héten nálunk nyaral Sandy gyerekállományának egynyolcada, úgyhogy most 2 kutya és 4 macska őrzi a házat - meg a fekvőhelyeket, utóbbiakért folyamatosan megy a harc, logisztikáznak, hogy hányan férnek fel a legpuhább kutyafekhelyen, én meg csak nézem őket közben és jól szórakozom a logisztikai készségeiken.
Tegnap a bloggerlánykáimmal jót vacsiztunk este, ma ballagásra rohanok délután, de mindenekelőtt nagyon boldog születésnapot szeretnék kívánni Nettinek, istenke éltessen! :)


*-*
Életem szülinapi tortája:So classy:
Ha csak kicsit tudok zongorázni, akkor is az enyém lehet ez a lakás? Lécci-lécciiiiiiiiiiiii:Egy kis lágy barack, egy kis díszítés és voilá:Tükörtojás és bagett - next level:Kék és arany kiválóan működhet együtt:Ettől a belső tértől most leültem:Photoshop mértékétől eltekintve mennyire ütős már?Idenekeeeeeeeeem:Cruisin' on the streets:Purple beauty:Lila manikűr - tudom, tudom :)
Pocica:Te végzet asszonya, passzold már ide azokat a cipőket, thx!A tegnapi pizzázás margójára:Itt is a cipőre vagyok rámoccanva, hát mi van velem?Sweet dreams in the woods:Summertime=beachtime:
Dupla kávé rendel!
Kis cukika:Vevevet hofftam, vájjá!Ebben a hónapban ilyen dög rúzsokon jár az agyam:
Champagne for two:Imádom az indigókék&lila kombinációját!"Vettem pár virágot az erkélyre"
Kagylómánia:
Homemade club sandwich:Imádom ezt a dús hajzuhatagot:

Meséljetek, nálatok miújság mostanában? Rég hallottam Rólatok!

Pusza: ReniMegjegyzések

 1. Óhh cukika köszönöm <3 <3
  Bőrdzsekis szettet kérem szépen! Meg még pár "dolgot" masnival átkötve :p

  VálaszTörlés
 2. A gyűrűk! *.* Abból a lakásból nekem a csillár tetszik. :D
  Jajjj cicapocak, nálunk most csóri cicapocak van, mert Sophie-t egy hete műtötték, de úgy imádom a kis rózsaszín pocakját. :D

  VálaszTörlés
 3. Államvizsga időszak, szóval stresszelek ám rendesen. Viszont szombaton lagziii az egyik barátnőmnek. Kérem azokat a gyönyörűűű cipőket, gyűrűket és kávéééét, sok sok kávééét. :D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése