Inspirational moments #34

Az időjárásnak köszönhetően olyan melegen öltözök be esténként tetőtől talpig, mintha november lenne és alig menne a fűtés, a kanapén is betakarózom vacsi után, hát mi ez? Nyarat akarok, olvadozni a 40 fokban, nem azon agyalni reggelenként, hogy mennyire zárt cipőt húzzak és hogy a bőrdzsekimet semmiképp se hagyjam otthon...Üt ez a szín:

Jó kis vajas, zamatos gombás szendóka, nomm:Cukik:Olvadozom ettől a képtől:Imádom ezeket a színeket!A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe:Egyszerűen tökéletes ez a kék ruha:Ti hogy szeretitek? Fahéjjal, vagy kakaóval megszórva?Ha lenne 1. kézügyességem 2. türelmem, akkor minden áldott nap ezt viselném a körmeimen:A macskaköves utcácskák bája:Dögi:Ezzel a díszes kanállal egészen királyi desszertet kapunk:
Erre senki sem mondhat nemet, óanyám, de szép:Hagyjatok magamra, ezt egyedül kívánom elfogyasztani:*-*
Kész, behaltam, ez annyira cuki!
Black basics with showing some skin - good job!Így nincs több stressz, hogy mindegyik virágnak eltér a szárhosszúsága, ráadásul nagyon mutatós is:Nem tehetek a fekete iránti rajongásomról mostanság, az időjárás tehet róla (szöhh :P)Jut eszembe, rég sütöttem már kuglófot/gyümölcskenyeret...Basic jeans on jeans szettnek indul, aztán a végén ott az a cipő...roarr! :DAlvótárs:This could be me...Ide én most beköltözöm, sziasztok!Wave/bird ring:
Legújabb kattanásom a hosszított fazonú póló illetve blúz, szóval ez itt a képről most kellene nekem. Nagyon.Puhának tűnik ez a fánkos párna, de tuti 0-24 fánkot zabálnék, ha ez virítana a kanapén:
When 2 become 1:


Meséljetek, hogy bírjátok ezt az őszi időjárást? Like vagy dislike?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. A puzzle nyaklánc, a színes mani és a lila cipő a kedvenceim.
    A forgóajtó nagyon tetszik, ilyesmit szeretnék majd én is. :P

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése