Inspirational moments #33

Június első napját kezdjük is egy már jól bevált bejegyzéstípussal, egyúttal a blogra is visszatérek, miután nagy öregségemben szabadságoltam magam picit. Most zajlik az élet munkafronton és hál'istennek, nem rossz, hanem jó értelemben: mosolyogva járok be dolgozni, a kollégák egytől egyig cukik, végre használhatom az idegennyelv-tudásom - több, mint egy évtizede várok erre és végre itt van, élvezem minden percét! :D


Ahh, perfekt!!!

Még egy kis tortás kontent így, a szülinapom után - természtesen kávés:Istenkém, ez a haj egy álom:Bath with a view:


A szürkeséget egy lehelletnyi naranccsal megtörni zseniális:Minimál stílusú éhségcsillapító:Ez most nagyon de nagyon bejön - apropó: miért is nincs nekem ilyen szaggatott, fekete farmerem?Lehetne egész évben tulipánszezon:Kő egy karkötő?Fuhh, ebéd után kb. így dőlnék be az ágyikómba:Annyira imádom ezt a szettet, hogy ősszel nagyjából minden nap ezt akarnám viselni:Strong chandelier situation:Beautiful smile:Ötórai teához egy kekszet valaki? :)Nem szeretem a virágmintás ruhadarabokat, de ez most nagyon bejön:
Perfect brunch accessory:Lehet nekem is házasítanom kéne ezt a két színt? Egyre jobban bejön a narancs (és annak mind az ötven árnyalata):
Let the adventure begin:Indul a hajósszezon:Spicy coffee:Nem megszokott színösszeállítás:
Most mit nézel? Te is becsavarod a fejed a törülközőbe fürdés után:
Moonphases:
Forget me in Italy, thanks:Még mindig narancs, bocsi :PItt akarom tölteni a délutánjaimat:Just basic things with gorgeous hair:Még eperszezon van:
Meséljetek, miket terveztek júniusban?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. A tortát kérném holnapra (mivel szülinapom), ja és a rucik is jöhetnek ajándéknak :D a kajákat meg csak azért,mert államvizsga dolgozat írás közben nagyon hamar megéhezem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenke éltessen nagyon-nagyon sokáig, a szakdoli íráshoz pedig kitartás!!! :)))))))))))))))

      Törlés

Megjegyzés küldése