Inspirational moments #32

Most hétvégén végre szabaddá vált az út, hogy elvégezzük a konyhán az utolsó simításokat: levágták végre a szakemberek a gázcsövet, így felkerülhetnek a fali panelek a munkapult és a felső szekrények közé! Nem szerettem volna ismételten csempével szórakozni: milliméterezés, vágás, ragasztás, fugázás, ezeken mind túl voltunk az előző konyhakialakításnál, másrészt pedig nem találtam semmilyen izgalmas, fiatalos csempét az áruházakban. Eszembe jutott a metrócsempe, de bármennyire is vonzó maga a fogalom, nem szerettem volna ezáltal Instagram-trend konyhát.
A konyha témát lezárva jöjjenek az eheti képek: frissek, vidámak, vibrálóak:Ki evett már ilyen salátát???
Imádooooooom:Egyetlen kérés: klíma legyenA teljes szettet kérem ide a Brooklyn-híddal együtt!Something good:Őrületesen tetszik:Hülye gazdáim vannak, ne kérdezz semmit:Ezt a szoknyát rendesen megkomponálták:Könnyed vacsika:Ez a szett miért jön be ennyire???Bármilyen koktél, ami lila színt tartalmaz, jöhet:Pop of orange:Hello, bigbro':
Nem kell magyaráznom, hogyan kerül ez ide, ugyi? :P
"Rétegezett" erdő:Egyre inkább elgyengülök a sárga szín láttán, hát mennyire jól néz ki???
When you own the whole world:Add nekem ezt a bordó/lila bundát és megváltom a világot!Jumping into summer be like:Kifinomult stílus:Terülj-terülj asztalkám:Itthon még társul hozzá a szalonna :DEz a csokis mittudomén nagyon ínycsiklandóan néz ki!Instant kitty:Ha már az egyik kedvenc emojim, itt a helye:
Amikor nem tetszik egyik manikűr sem a Pinterest keresőben, írd be, hogy Lakkomlakkom :)Kagylók. Nyár. Forróság. Tengerpart.Hibátlan összeállítás:
Melyik kép lett a kedvencetek?
Apropó: mindjárt beköszönt a blogra egy újabb nyereményjáték-session, stay tuned! :D

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. A kagylós kép! *.*
    A madársaliért odavagyok, az egyik kedvencem.
    A sliponos outfit és Edina manija a kedvenceim! .)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése