Inspirational moments #31

31. A 13 reciproka, van közte némi különbség, mégis szinte aktívan él a fejemben, miket műveltem 13 évesen...mintha tegnap lett volna.
Ma elég sűrű napom van a melóhelyen, ráadásul hajnalban kidobott az ágy, így még előbb be tudtam tenni a tervezettnél a sütőbe a pogácsákat, hogy reggel frissen tudjam belőle megkínálni az újdonsült kollégáimat. Akik cukik :)
Most délután a kedvenc bloggerlánykáimmal folytatom az ünneplést, amit már tegnap este megkezdtünk a családdal házi pizzával és házi máktortával. Soha jobb szülinapot! :D


Glasshouse:


Egyszer lesz nekem is ilyenem, az tutifix:Rrrrrrrrrrrrr:Kedvenc pulcsimmá nőné ki magát, ha az enyém lehetne:Pitába, tortillába csavart husi, zöldségek+szósz: ennyivel beérem, köszike! :D


Álomalak, álomfürdőruci, álomhaj:


Csak előmelegítem...:Dög körmök:Az egész napot itt tölteném:Annyira bájos!Every day, every night kinda dessert:Gén nyertes (pillák):Csodás városi naplemente - mind ilyenre vágyunk, nem igaz?Őrületesen jó a kis fekete és a bőrdzseki kombója:Just one drink...:Cute Kitsune:I'm blue:Natural beauty:


Chillin' on the beach:Minimalism:Minden bűnös élvezet benne van:Amikor egy fiú az egész galaxist ígéri neked:


Ilyen virágot akarok a kertbeeeeeeeeee:True-true:Így nézne ki nálam egy tökéletes szombat reggel:Az aztékminta még mindig hódít:
Vajon milyen illatú egy pillangó? :)Éteri ruha:
Egynél nem lehet megállni. Négynél se...:
Minden születésnapost és névnapos Szandrát isten éltessen sokáiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!! :))))))

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. that bikini, nice one
    http://www.melodyjacob.com/

    VálaszTörlés
  2. Boldog Szülinapot! :)

    Az első kép és az aztékmintás pulcsi a kedvenceim. :) Na meg az univerzumos gyűrű!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése