Inspirational moments #30


Érdekesen jött ki a lépés, a harmincadik ilyen típusú bejegyzés még 30 éves koromban kerül ki, a jövő heti harmincegyedik pedig már akkor, amikor betöltöttem a 31-et :)
Nem vagyok még nosztalgikus hangulatban, egyelőre nem összegzek semmit, de amint elkap ez a visszaemlékezés, Ti fogtok elsőként értesülni róla, ígérem :DJé, egy aztékmkintás bikini:
Na így már izgalmasabb az a bizonyos héjában sült krumpli:


Mah nails:


Szembepárásítóan gyönyörű:Imádom, hogy a TOMS rám is gondolt :PVekker helyett:


Ilyen hajjal kellene ünnepelnem a szülinapomat:


Babaaaa:Az a pipellő, édes istenem:


Asszem vennék itt egy házat. Csak úgy.Party nails ON:Ezzel a tortával csak az az egyetlen baj, hogy nem tartja meg a krém a tüzijátékot a közepén:LOVE this sunset:God oh god oh goddd:Ikat-mintás magassarkút akaroooooook:I am thinking about...:Ilyen nyári estékre vágyom:Imádom a gépfagyit ezzel a hirtelen dermedő, forró csokiöntettel, nommm:Még mindig bevállalnám eljegyzési gyűrűnek:Ezt a látványt semmi sem zavarhatja meg:Imádom a játékosságot az öltözékben:
  Megfürdettél, te dög!Szeretném ezt viselni. Pont így: Ki koccint velem egyet?Brutál színei vannak:


To the moon and back:Dinner for two:So casual:Miket terveztek a mostani, Pünkösdi hétvégére? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. A sziszák!!!!! <3 <3 <3
    A bikini és a Tom's cipellő a kedvenceim, no meg a San Fransico-i utcsáka. Oda nagyon szívesen elmennék egysz7er mondjuk egy ilyen amerikai körutazással egy VW kisbusszal, New Orleans-ból indulva. :P

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése