Inspirational moments #29

Már most igencsak sűrűnek ígérkezik a szülihetem május közepén, lesz itt csajos tali, sajtóesemény, koncertek, rengeteg tortaevés - már nagyon várom! Magam sem gondoltam volna, hogy várni fogom, hogy egy évvel öregebb legyek, de most a csillagállás évek óta nem volt ilyen jó, ugyanúgy, ahogy a hangulatom és az életkedvem sem. May I am the happiest person now :PEzt évekkel ezelőtt kellett volna hordanom - nap mint nap:

Valahogy nem lehet véletlen, hogy a bogyós gyümölcsök pont lila színben pompáznak #addiction:Pazar a kilátás:Imádom a fahéj illatát, nomm:Devil dress:Mini hambucikák:I am with the jaguars:Istenem, imádnám élőben!Letaglózott ez a gyűrű:
Ha már szamárfület nem mutathat :)100% my autumn style:Ha kell, építek magamnak még egy falat a házban, hogy felakaszthassam rá ezt a képet:Első ránézésre rétegelt lemez. Másodjára portré:Oh my gohoddddddd:Matchy-matchy:#coffeebreak:Golden maknaeImádom a tulipánt, pazar színei vannak:Leg day:Újabb hambi - ezúttal salsával:Retinakiégetően gyönyörű:#bloggerscat:Nyári ruhám:Konstans home office-ban dolgoznék itt:Doutzen a tökéletesség:Fagyi, ami nem hízlal:
Press play:Cuki olvasókuckó:Moto-moto:
Nektek hogyan telik május első hete? Meséljetek! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések