Ugrás a fő tartalomra

Személyes: az állatok idegeire ment konyhafelújítás&felhők


Szemmel láthatóan az állatkáinkat is megviselte a konyhafelújítás, nem volt meg a megszokott kuckó, ahová esténként bebújhattak, helyette az éjjeli pár fokban egymást melegíthették csak, emellett a gazdik a munkából hazaesve csak hordták befelé azokat az IKEA-feliratú dobozokat, meg fúrtak-faragtak, idióta mérőszalagokkal rohangáltak fel-alá, csillogó szemmel ujjongtak, vagy dühösen térdet csapkodtak - meg olykor fényképezőgépet ragadtak:Még mindig szeretek felhőket fotózgatni:


 
Alex pedig felháborítóan sokat aludni:

Még a legnagyobb káosz kellős közepén is:
Mokka és az álommanó:
 
Mirci csak diszkréten:
Valaki nem örül őszintén az oldalsó bio melegítőpárnáknak :PMost már nem kell aggódni, a tavaszi bolhátlanítós cseppeket már megkapták, a konyha készen van, így minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba és akkor az állatkák lelki egyensúlya is helyrebillen teljesen.Legyen többször állatkás bejegyzés? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Egyik cukibb, mint a másik :) Sandy <3

  VálaszTörlés
 2. Imádnivaló mindegyik!
  Jöjjenek még ilyen képek, sok-sok Sandyvel :)

  VálaszTörlés
 3. Ejnye, hát miért nem örül a két alvópajtásnak? Hidegben az a jó! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.