Inspirational moments #26

Nagy vízválasztó ez a hét, ugyanis a jelenlegi munkahelyemen ez a hét szabadsággal telik, jövő héten már ki is lépek és azonnal kezdek is az új helyen, így most kifejezetten nagy a szándék bennem az extra nagy pihenésekre. Rengeteg energiát kivett belőlem az árral szemben való küzdés, a folyamatos negativitás, teljesen kizsigerelt az elmúlt időszak és hát mégsem mászhatok be négykézláb és karikás szemekkel az új munkahelyemre ;)
Jöjjön hát egy extra adag aztékminta, egyrészt mert szeretem, másrészt mert Ti is...remélem :DNem hagyott nyugodni ez a minta és a poncsó színe, így a Mango-ban kabát formájában be is szereztem:
Élőben is szeretnék egy ilyen színes naplementét pálmafákkal megtekinteni:Nem karácsonyfa-alakzatban, de jöhet ez a mani így, tavaszra:Pekándiós, juharszirupos amerikai palacsinta reggelire, ohmmmmmmm:Ha valaki kivágottan szereti az aztékmintát:Szex és New York-díszlet:Matchy-matchy:Jó kis fűszeres, bacon-kelbimbó nyársak:A neonnal is tökéletesen megfér a kedvenc mintázatom:- Csukd be a szemed és gondolj valami szépre!
- Mmm, tengerpart?#freedom:Monokróm koffein-gyönyör:Ilyenhajatakarokilyenhajatakarok:Ha nincs ötleted a barátnőd szülinapi tortájához, íme:Érdekes ez a pókhálós aztékminta:Festmény:A lila körömlakkokban extra titok lakozik:Huhh, ebben a nyári tavaszban már hörpintenék ilyeneket:Már csak a fejfedőnek kellene Kleopátra stílusúnak lennie:Micsoda? Ez mióta a te foteled? Ne már :(Nálam az üde tavasz ebből a 2 színből áll:
Az ilyen szendvicseket csak 18-as karikával lehetne kitenni a netre, komolyan!Outfit of the day:Ha az ágynemű nem égne meg a gyertyáktól, elfogadnám:Úgy érzem, a sárga szín túl kevés manikűr részét képezi a mindennapokban - pedig csodaszép:Beleborzongtam ebbe a fekete bogyigyümis kompozícióba:Imádom a színeit, meg a kócos-hullámos fürtjeit:*-*Halálosan szépséges táska:
Meséljetek Csajok: Glamour-napokat tartotok?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Na szóval azt a dögös kivágott rucit kérem az egyetemi ballagásomra, a csodaszép hajjal együtt lehetőleg vöröses-barnában :D A kávét meg a tortát utána az ünnepi asztalra. köszi :D :D :D

  VálaszTörlés
 2. lovely photos, inspirational pictures are always entertaining and refreshing
  Visit my blog
  http://www.melodyjacob.com/

  VálaszTörlés
 3. Az első szett, a manikűrök, az aztékmintás miniruci és a szoknya a kedvenceim. :)
  És ahogy a blogos hírfolyamomban a péntek fénypontja mindig Netti válogatása, úgy a szerdáé (bár legtöbbször csak csütörtök reggel jutok el idáig) a Tiéd. Ezt tudatni akartam. :) <3

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése