Fashion: Cadenzza ékszerüzlet nyílt a Fashion Street-en!


Budapesten, a Fashion Streeten, április 1-jén megnyitotta első magyarországi üzletét a Swarovski cégcsoporthoz tartozó Cadenzza, mely olyan kézzel készített luxus divatékszereket gyárt és forgalmaz, melyek hazánkban korábban nem voltak elérhetőek.

Rendkívül kíváncsi voltam erre az új ékszerüzletre, egyik legféltettebb darabom az ékszergyűjteményemben ugyanis egy fenséges, toll formájú Swarovski gyűrű, így már voltak elvárásaim a minőséget és kivitelezést illetően - bevallom, nem csalódtam, sőt!A 2012-ben alapított Cadenzza vállalat a világ első multibrand luxus divatékszer forgalmazója, egy helyen kínálja a több mint 40 nemzetközi ékszer designer által tervezett, és gondos kezek által készített luxus divatékszereket. Olyan márkák termékeivel találkozhatunk náluk többek között, mint Versace, Oscar de la Renta, Tory Burch, Kenzo, Kenneth Jay Lane, Gas Bijoux vagy Ted Baker, emellett feltörekvő nemzetközi márkák egészítik ki a választékot.
A márka célja az, hogy az ékszer egyfajta önkifejezési eszközzé váljon, és a hölgyek, akik viselik, a kiegészítők által magabiztosnak, gyönyörűnek érezzék magukat. Az üzlet célja, hogy vásárlóik az ékszerekkel ki tudják fejezni saját személyiségüket és egyedi stílusukat, megkoronázva ezzel megjelenésüket.
Az üzletbe belépve kedves fogadtatás, kellemes megvilágítás és kifinomult stílusban kialakított eladótér fogadott, a betérőt azonnal pezsgővel, vagy ásványvízzel kínálják, ez egy olyan mezei embernek mint én, roppantul szokatlan, de jóleső fogadtatás volt.
Kedvesen körbevezettek, minden tervezőről és kollekcióról hasznos információkat tudhattam meg, majd szabadjára engedtek az üzletben a fényképezőgépemmel, hogy mindent megörökíthessek, ami szép - a képek válogatásánál igen kritikusnak kellett lennem a mennyiséget illetően, mert valóban annyi szépséget láttam, muszáj Veletek is megosztanom! :)

A Cadenzza árfekvését tekintve nagy a szórás, vagyis ne féljetek betérni, csak mert nem "szeretnétek" megvenni egy százezer forint feletti nyakláncot - ezt fontosnak tartottam kiemelni, mivel mind a mai napig vannak olyan üzletek, ahová be sem megy az ember, mert a kirakatba bepillantásnál olyan villámokat tudnak szórni az eladók...szerencsére itt szó sincs ilyenről, hogy a pénztárcád mérete alapján kezelnének!

Rendkívül tetszett a kínálatban, hogy ugyanúgy megtalálhatóak nagy estélyekre való, hangsúlyos és elegáns ékszerek a jelenlegi divatban oly' népszerű márványmintás kollekciók mellett, de aki elkanyarodna a bohém, vagy éppen a vallási jelképek irányába, talál magának kedvére valót:

Aki rajong a márványmintáért:
Ez egy elöl, nyakban, illetve háton (mély hátkivágású ruhákhoz) is egyaránt hordható nyaklánc:


Egy kis bohémság mindig jöhet:
Nagyon szépséges ez a sarok, Oscar de la Renta ruháiért eleve odáig vagyok, így kíváncsi voltam az ő neve alatt fémjelzett ékszerekre!

Aki pedig Instagramon többször belefutott Tory Burch csizmáiba és baleriáiba, és magán szeretné viselni az egymásra fordított T-betűket, bátran válogasson itt:

 Kis finom, visszafogott ékszerek:Az üzlet nyitva tartása:
Hétfő – Szerda: 10:00 – 20:00
Csütörtök – Szombat: 10:00 -21:00
Természetesen nem is én lettem volna, ha üres kézzel jövök el, ezt a szépséges, lila statement gyűrűt és a hozzá ajándékba kapott, elegáns ékszer-utazószütyőt már láthattátok a legutóbbi szerzeményes bejegyzésben, egész egyszerűen odáig vagyok érte, meg vissza!


Ha ismetitek és szeretitek a Swarovski-t, ezt az üzletet is imádni fogjátok, mindenképpen látogassatok el hozzájuk, ha egy szép ékszerre vágytok, válasszátok ki a hozzátok illő darabot magatoknak, akár anyunak, vagy a legjobb barátnőnek, születésnapi ajándéknak!
Hallottatok már a Cadenzzáról?
Milyennek találjátok a fotók alapján az ottani ékszereket? Ti melyiket választanátok magatoknak?

Pusza: Reni

Megjegyzések