Press: AVON újdonságok - 2016 március


Nőnapon egy igazán üdítő bejegyzést hoztam, melyet az AVON márciusra ajánl nekünk, nőtársainknak, emellett a pasztellszínek és a lila szín kedvelői igazán szemet gyönyörködtető termékekkel találkozhatnak:

Máris egy szempillaspirállal indítunk, hála az első látásra bizarr kezdőképnek, ez pedig nem más, mint a Big and Multiplied spirál, melynek speciális, krémgél összetételű festéke tökéletesen befedi a szempillákat, nem ragad és intenzív dús hatást kölcsönöz nekik. A kétfunkciós spirálkefe pedig segít elérni még azokat a szálakat is, melyekről eddig azt sem sejtettük, hogy léteznek.
Ára: 1.999 Ft

 

A pasztellszínek szerelmeseinek idén tavasszal sem kell lemondanunk a cukorkaszínekről, ha pedig eddig nem szereztetek be egy ilyen színösszeállítású palettát, mondván úgysem lesz sokáig divatban, azoknak itt a lehetőség!
Ára: 2.499 Ft/paletta

Az AVON Nailwear Pro+ körömlakkok három új, pasztelles árnyalattal bővülnek, melyek üde, lágy színekkel vonják körmeinket. A Nailwear Pro+ körömlakkok a trendi színek mellett akár 12! napig tartó, gyönyörű körmöket ígérnek - nos, ha nem is tart ki majd' két hétig ez a szín, de tavasztündér-outfithez, avagy csak egy sima, irodai, visszafogott manikűrhöz tökéletesek ezek az árnyalatok.
Ára: 1.398 Ft/üveg
Az AVON ecsetfronton igencsak rákapcsolt, ez az újdonságot krémes állagú púderek, illetve ásványi alapozók felviteléhez ajánlják speciális, ferde kialakításának köszönhetően könnyedén veszi fel a terméket és egyenletesen oszlatja el azt az arcbőrön.
Ára: 2.499 Ft
A vanília és füge kedvelők már most felkaphatják a fejüket, ugyanis ez a testápoló andiroba olajjal rendkívül jól táplál: segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát és fokozza a kollagén termelést is.
Ára: 899 Ft
Nektek is a tavasz a pasztellszín-áradatról szól? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések