Ugrás a fő tartalomra

Music love: minime és a műhold

Amikor még feleennyi idős sem voltam, mint most, hatalmas szenzációnak számított nálam, hogy anyumnak sikerült egy kis műholdberendezésre szert tennie, amely által közvetlen hozzáférésem lett a különféle külföldi, de legfőképpen német csatornákhoz. Akkoriban ismerkedtem meg a sitcom műfajával is, amelyről eleinte azt hittem, hogy a sit down and watch the comedy rövidítése, elvégre én leülök nézni, ők meg szórakoztatnak engem a poénjaikkal :)
A hétvégéim nem telhettek volna anélkül, hogy ne lestem volna a BravoTV legújabb adását, vagy a Top of the Pops című műsorban ne dúdoltam volna a nagy slágereket a fellépőkkel. Emellett 
A mai bejegyzésben ma már rettenetesen cikisnek számító, akkoriban számomra ikonikus számokat hallgattam, a kommenteknél írjátok meg, volt-e közös kedvencünk!


Oli P...ójajj, mennyire odáig voltam ezért a tökéletes arcú srácért! *-*

Hmm, mintha sok, szerelemmel kapcsolatos dalt hallgattam volna akkoriban...:
Akkoriban azt hittem, ez a 4 gyerek sokra viszi majd később, de korán eltűntek a süllyesztőben:
Közepesen lassú fenékrázás:
Micsoda szenzációnak számított a klasszikus zenét keverni a modernnel:
Sulibulin körben táncolós és a betűket a refrénnél ordibálós:
Szerelmes voltam az egész Echt-jelenségbe, a BravoTV slágerlistájánál külön izgultam, hogy jó sokáig ne taszítsák le őket az első helyről:
Aztán jött ez a lány a nagy nagy világával és megtette. No. 1. lett a slágerlistákon:Sasha-t is jóképűnek tituláltam akkoriban (Reni, hát mi volt akkor az ízléseddel???)
Még Blümchen kazettám is volt:
És kidülledt szemekkel figyeltem a klipet és hallgattam a dalszöveget - egészen durván rebellis volt akkoriban:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…