Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #25

A mai nappal hivatalosan is véget ér a március, az utolsó teljes hónap, melyet a jelenlegi munkahelyemen töltök. Az április a lezárásról és az azonnali újrakezdésről fog szólni nálam, egyszerre van bennem sok némi félsz és várakozásokkal teli izgatottság, olyan kb. mint szakítás után, egy új kapcsolat előtt: a félelem, hogy újra megégetjük magunkat - viszont ha nem próbáljuk meg, nem tudjuk, milyen kimenetele lesz :)


Ébresztő az elmének és a vércukornak:
Magasságos lilaság:Ide most elutaznék egy pár hétre:
Kényelmes&dög:
Csorog a nyálam:
Indul az esküvői szezon:

Álomnappali:


Imádom, ahogy a lapos glitterek továbbvezetik ennek a sárgának a felháborítóan élénk színét:Erre most hagyok időt:


Iránymutató:


Imádom az orgonát, egész egyszerűen képtelenség betelni a színével és az illatával:Kell:

Ez eddig miért nem jutott eszembe???????


Aszimmetria egy magasabb szinten:Figyi, súgok valamit, az álommanó azt üzente, hogy:
Feltétel nélkül imádom ezt a szettet:
Tökéletes reggeli elfogyasztási helyszín:
Nagyon állat ez a pulcsiponcsó:
A sárgadinnyéről lemondok, de a szendvicset kéreeeeeeeeeem:
Odáig vagyok ezért a maniért:
Ugyan a karácsony elmúlt, de az asztali üvegtárolókban cserélhetjük gyönyörű kövekre és kagylókra a díszeket:Már szinte perverz ez a lila-narancs kombináció:
Ezt a fajta örvényt nagyon bírom:

Félelmentesen szép - mint egy fekete kála:
Eat the topknot :)
Még mindig keresem a tökéletes farmeringet:

Lélegzetelállító:

Az ásványok és a betonékszer szerelmeseinek:


Meséljetek, Nektek volt valamilyen területen mostanság újrakezdés? Netán a munka világában?

Pusza: ReniMegjegyzések

  1. Nagyon tetszik ez az összeállítás, főleg ezek a manik:))

    VálaszTörlés
  2. A fehér mani annyira gyönyörű! :)
    A cicák meg nagyon cukik. Nálunk még nincs összebújás, de már elvannak egymás mellett. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…