Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #24Ez a hét az idei legfárasztóbb hete idáig, a konyhafelújítás már a hajrában van, azonban ezen a héten 9-kor már lecsukódik a szemem, hajnali 3-4 óra tájban pedig már kipattan és alig tudok visszaaludni...vagy öregszem, vagy beütött a tavaszi fáradtság, pedig pont most nem tartok rá igényt ;)Hagyma-ubi-dömping:

Csini-mini:Purple sky:

Stunning dark blue:
Bizonyított tény, hogy ezek a papírtasik nem alkalmasak hosszas tárolásra :P
Wow-faktor:

Bátran töltsd csak:
A mostani időjárás pontos leképezése:

Ezek után már ablakra sincs szükségem, csak 3 élethű képre:

Formabontó:

Azért a forró levesek időszaka még nem ért véget:Az igényesen elkészített, kék haj:

Bathroom with a view:A kék vonalon maradva:

Na, itt vajon melyikkel kezdjem?
Azt a lila bokacsizmit igazán hozzám vághatnád, bébi, látom, nem nagyon örülsz neki :DA gazdim már kiskoromtól kezdve a tenyerén hordoz:
Aranyzuhatag:Egy koktélt bedobna itt velem valaki?


Ez az outfit úgy, ahogy van, kell nekem:Erről a képről egyetlen dolog jut az eszembe: Aranycipó pékség, vaníliás pékkrémes. Kóstoljátok meg, de csakis saját felelősségre! Ha pedig függők szeretnétek lenni, akkor ugyanebből a csokoládésat is! :)

A trapézszár idén visszagyűrűzik, yeah!
Itt szívesen tölteném a naplementéket:

Imádom!


Konyhafelújítás alatt a legjobb barátom:Heti dög:

Fogalmam sincs, mi ez (emlékmű? szobor?), de kellenének ilyenek Budapestre:
Jó színeket választottál, kislány!

Felháborító, komolyan:Húsvétkor otthon fogtok pihenni, vagy elutaztok wellnessezni?

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Húsvétkor kirándulni megyünk, amúgy pihi lesz meg zaba. :D
  Az a kék ruha álomszép! :)

  VálaszTörlés
 2. Ezek a ruhák gyönyörűek, meg persze a többi is:)

  VálaszTörlés
 3. A nappali (plusz szőnyeggel) jöhetne, meg a fürdőőőő!!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.