Inspirational moments #20

Az agyamban végérvényesen átkattant valami: érzem a tavaszt. Gyümölcsöt eszem, gyümölcslevet iszom, tortillára, hummusra és rengeteg zöldségre, valamint salátára vágyom....valami azt súgja, hogy a téli álmot alvó medve már unja ezt az állapotot bennem, pedig őszintén szólva még mindig folyton álmos vagyok :) Hogy is van ez?

#musthave
Keep calm and watch the sunset:Instant tavasz:Most ezt így tolnám, reggelire:Kell egy kis játékosság, lila módra:


Reggeli kilátásnak elfogadnám:Túl meleg - túl hideg kontraszt:- Látod te is?
- Igen haver, látom!
- Én meg Veletek látom!Hűhahellóka:Talán itt jó friss lehet a levegő :)Közeleg az esküvő(i vendég) szezon:Hummus, tonhalkonzerv, sajtkrém, zöldségek - igazából bármivel jöhet:Hát ühh meg wow:Marokkói csempe a lépcső elülső oldalán - megvettek kilóra:How pretty is she?


Breathtaking:Egy pár topán, kecses tipegéshez:Kávé és fagylalt - valaki nagyon szerethet engem :)Mintha nem is körömlakk lenne:Laundry day:Már csak a csizma nem aztékmintás ezen a képen:Endless roads:IGEN!Ha létezne ilyen kávékiöntő, már megvettem volna:Szépen felépített koncepció:'Tis the season:Kell a szoknyád!Cukker málnás falatkák, nomm:Milyenek a mai napi kilátások?
Várjátok már a tavaszt?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Az első outfit, a mintás ruha, a gyűrű, a tulipánok és a habcsók a kedvenceim. :)
  Én nagyon örülök a korai tavasznak, remélem már nem is romlik el az idő. :)

  VálaszTörlés
 2. Szétfagyok, egyáltalán nem érzem a tavaszt. Pedig már levenném a csizmát meg a télikabátot, de nem mostanában fogom. Valami hasonlót veszek fel esküvőre, csak nem ennyire kivágottat! Esküvő az lesz, csak ki tudja, mikor, még be sem jelentkeztek, baba meg úton. De meg vagyunk hívva :)
  Kávé és fagyi a kedvencem :)

  VálaszTörlés
 3. Igeeeen! Rózsaszínbe pompáznak a körmeim. Viszont ma majdnem megfagytam :(, pedig olyan szépen sütött a nap.

  VálaszTörlés
 4. A kaja, a topán, a köröm-csodálatos, wonderful. :)

  VálaszTörlés
 5. Azok a habcsókok eszméletlen guszták!!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése