Inspirational moments #19

Ezen a héten - nagyrészt családtagok nyomására - olyan folyamatokat indítottam el az életemben, amik végre csak magamról szólnak. 30 év alatt nem sok ilyenre volt példa, most tényleg pályára kell állítanom saját magam. Lefordítva ez annyit jelent, hogy idegeskedés, izgulás és egyre több esemény tarkítja a mindennapjaimat, szia alvás, nyáron majd találkozunk! :)Ez a látvány minden kávéfüggő szívét megdobogtatja, ugyi? :)Teatyaúristenségesség!


Nommmmm:


Aztékminta pipa, szexi bokacsizma pipa:Egyszer. Élőben. Talán.Insta csendélet:Barackszín álom:Monnyad, csak behunyom picit a szemem:


Kissé nagypapás fürdőköpeny-style, de vagány:Na ezért vállalom azokat a plusz hurkákat:


Sejtelmes réz:


Egy ilyen tükröt az előszobába?


Istennő szerkó:


Fluffyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:Oo-oo, egy burgundi kalap az álmom, igen, csak őrá vágyom:Bekereteztetnélek:Kezeket fel, aki egyetért! :DCharmed-utóérzés:Mustársárga cipő: pipaKluhubb szehendviccs:Hidasi Zsófi, magyar tervező munkáira emlékeztet: lélegzetelállító:Cheers!Igen, tudom, poncsó is, azték is:Már várom a nyári naplementéket:Nem is szürke, nem is lila:A little party never killed nobody:Sejtelmes bíbor rózsa:Walk into the sunset:
Szép, tavaszi hetet Csajok! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. A Gatsby torta és a gyűrű a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
  2. De jó az a tükör, szüleimnek volt hasonló, le kellene nyúlnom, szerintük nem divatos és vettek helyette másikat. A szürke-lila lakk miatt szeretem az AE Cathyt is, nagyon hasonlít.

    VálaszTörlés
  3. Az a körömlakk gyönyörűségesen-szépségesen csodálatos!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése