Inspirational moments #18

Gyerekek, tegnap este gofrit vacsiztunk a zurammal a város kellős közepén, laza 17 fokban, este 6-kor. Alig hittem el! De a téli kabátot még nem merem eltenni, az ágytakarónak beillő, zebramintás óriás sálammal egyetemben. Jönnek itt még cudar húzások, abban biztos vagyok! Ami pedig a hét hátralévő részét illeti, dobjatok be Ti is egy jóféle gofrit, jót fog tenni, ezt garantálom! :)


Ruha, vagy kabát - teljesen mindegy: angyalian szép!
Fonott kalácsot vegyeneeeeeeeeek!


Colour-blocking, my old friend:Mesés élmény lehet éjjel, egy tengerparton bámulni a csillagokat:Néhanapján jöhet egy kis visszafogott lilaság is:Az akármivel töltött lepénykenyerek elfogasztásának híve vagyok:Semmi Miss Universe vagy Miss World kinézet: ha újraszülethetnék, Emma Stone-t kérem kinézetestül, hangszínestül, szarkazmusostól:Jahajj, amikor nálunk voltak minikuttyok! 8 világraszóló rosszcsont vett üldözőbe mindig, etetéskor:Létezik vattacukor színekben játszó naplemente?


Még a fémtálka is didereg:Itt most hagyok időt:Imádom:Gyanítom, hogy a sminkeléshez legkevesebbet alkalmazott szín a sárga:Már csak egy kérdés maradt: hányadik emeleten legyen az apartmanod? :)goldie but goodie:Vajon milyen lehet egy pipacsmezőből bámulni az eget? Hát ilyen:A vörös 50 árnyalata:Tiszta '70-es évek:Ez a színkavalkád még mindig óriási kedvencem:Ezt a tepsit nem kellene elmosogatni...nem...:#matchymatchy:Egy kis mánaszörbet?Itt visongok, hát mekkora már ez az aztékmintás zsiráfcsorda???Catch me, if you can:Nem lehet teljes a válogatás aztékmintás ruhadarab nélkül:Magasságos. Atya. Úr. Isten.Az a bézs szandi:Purple on purple:
Szép, gofrizós hetet kívánok Mindenkinek! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Leküzdhetetlen vágyat érzek a nude magassarkú és táska iránt jelenleg. Szóval köszi a képet a szandálról :D

  VálaszTörlés
 2. Best of inspirations by Reni! Love az egész évad, mert jó a szöveg! :D

  VálaszTörlés
 3. Best of inspirations by Reni! Love az egész évad, mert jó a szöveg! :D

  VálaszTörlés
 4. Oké, akarok fagyit, gofrit, kalácsot, lepénykenyeret és a 70-es évek bögrét. Persze ezek közül amit jelenleg fogyaszthatnék az a bögre :))

  VálaszTörlés
 5. Nálunk két napja zuhogott, aztán esett csomó hó, utána megint esett, marad a télikabát. Még mindig vannak hófoltok. Emma Stone nagy kedvencem, szerintem is gyönyörű és tehetséges!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése