Inspirational moments #17

Igazán üdítően hat rám ez a február, valahogy ugyanazokat a dolgokat, amik eddig mérhetetlenül nyomasztottak, picit jobb színben tudom látni - ebben mondjuk sokat segít az, hogy végre megráztam magam és a jobbról és balról érkező lelkitámaszaim leb.szásai után el kezdtem azon munkálkodni, ami Nekem jó.
Hoztam pár üdítő képet Nektek is, remélem, Nektek is jól alakul az év második hónapja eddig! :)


A colour-blockingot nem tudom egyhamar elengedni:


Bűnözés level 1.000.000:Imádnivalóan légies:Felejtsetek itt pár hónapra, köszipuszi:Én magam képtelen lennék hasonló remekműre, de másokon imádom nézegetni:Ki szokott otthon kenyeret sütni?


Beach waves 2 times:Akár az Alpok is lehetne:A 2015-ös év Pantone színe, a Marsala:Tükörsima:


Ó, egy régi ismerős szín: a korall:Egy szeletnél meg lehet állni?Ööö, mintha lett volna egy olyan újévi fogadalmam, hogy el? kezdek? futni?Tartós bérletet kívánok ide váltani, vacsorázás gyanánt:Hát ez tündéri!Azért egy adag jázminrizst dobhattatok volna mellé:Lázadás az egyszínű kabátok ellen:Hajnalig bámulnám a város fényeit, alvás helyett:Tavaszvárás: pipaJíííííííííí, jön idén is az eperszezoooooon:#summeroutfitgoals:Hogy a karácsonyi díszek elpakolásakor mennyi csillagszóróra bukkantam én!Gigászi méretű is, aztékmintás is = enyééééééééééééééééééééééééém:Nyári délutánokon a leszakad mindjárt az ég hírnöke:Lobogtasd, SJP!Lehet bájos egy itóka? Itt lehet:Van némi gyengeségem az Elie Saab ruhák iránt:Me. Every. Morning.Az igazi színrobbanás:

Nálatok hogy telik az első, februári hét?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A légies ruciban meg is halnék *-*
  Meg az edzőcipő jajj ˇˇ

  VálaszTörlés
 2. Azért a tündéri ruháért és az első cipőért odavagyok! *_*

  VálaszTörlés
 3. Az első cipellő egy álom. Blake Lively stílusáért odavagyok, ez a ruha is csodaszép. :)
  Néha szoktam kenyeret sütni, csak az a baj, hogy mindig nagyon gyorsan elfogy. :D
  Az a csokis torta gyilkos így reggel. A mintás blézertől meg meghaltam kicsit, olyan szép.
  Az ES ruhát és SJP ruháját, meg a rövidnacit és azt a hálószobát elfogadnám. Utóbbit egy tópartra néző kilátással kérném. :D

  Bármiről is legyen szó, kitartást! <3

  VálaszTörlés
 4. Az a háló csodás a kilátás miatt (ha nem nekem kell az ablakot pucolni), bár feldobnám ezt a natúr színvilágot valami színessel.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése