Ugrás a fő tartalomra

Fashion: Jasper Conran - Fall/Winter 2016/2017

Szó szerint egy kapszula-kollekció jön velünk szembe a kifutón, ha ezt a felvételt megnézzük, mivel óriási kapszula-formákat jelenítettek meg a nyitórész ruháin - nem nagyon tudom megmagyarázni az óriási, geometriai minták iránti vonzódásomat a ruhákon, most is nyálcsorgatva néztem ezeket a darabokat.
Elmondhatatlanul nagy bátorság a számunkra csupán libaf.sszöld néven ismert színnel csodás egyberuhákat alkotni, valamint megbolondítani ezt a színt a '70-es évek tapétáinak mintájával.

Tudnotok kell rólam, hogy a divathetek alkalmával kitüntetett figyelmet érdemel nálam a tervezők színválasztása: piros, ekrü, fekete, szürke, oké, ezeket a színeket szinte unásig láttam már. Gyönyörűeket lehet velük alkotni, elismerem, de hogy idén először szinte könnybe lábadt szemmel konstatáljam, hogy szinte mindenütt a lila és burgundi színekkel operáltak, az kimondhatatlan örömmel tölt el! Most érzem először azt, hogy szinte nekem terveznek, ami egy lépéssel közelebb hozza a szívemhez a nagyvilági divatot - még ha sosem lesz pénzem pl. egy Zuhair Murad darabra.

A bemutatóra visszatérve csak nézzétek meg azokat a cuki kis lila bokacsizmiket, amikben felvonulnak a modellek, elfogadnék egy ilyet itthonra (nem, lila bokacsizmám még nincs...még... :D)Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.