Fashion: Jasper Conran - Fall/Winter 2016/2017

Szó szerint egy kapszula-kollekció jön velünk szembe a kifutón, ha ezt a felvételt megnézzük, mivel óriási kapszula-formákat jelenítettek meg a nyitórész ruháin - nem nagyon tudom megmagyarázni az óriási, geometriai minták iránti vonzódásomat a ruhákon, most is nyálcsorgatva néztem ezeket a darabokat.
Elmondhatatlanul nagy bátorság a számunkra csupán libaf.sszöld néven ismert színnel csodás egyberuhákat alkotni, valamint megbolondítani ezt a színt a '70-es évek tapétáinak mintájával.

Tudnotok kell rólam, hogy a divathetek alkalmával kitüntetett figyelmet érdemel nálam a tervezők színválasztása: piros, ekrü, fekete, szürke, oké, ezeket a színeket szinte unásig láttam már. Gyönyörűeket lehet velük alkotni, elismerem, de hogy idén először szinte könnybe lábadt szemmel konstatáljam, hogy szinte mindenütt a lila és burgundi színekkel operáltak, az kimondhatatlan örömmel tölt el! Most érzem először azt, hogy szinte nekem terveznek, ami egy lépéssel közelebb hozza a szívemhez a nagyvilági divatot - még ha sosem lesz pénzem pl. egy Zuhair Murad darabra.

A bemutatóra visszatérve csak nézzétek meg azokat a cuki kis lila bokacsizmiket, amikben felvonulnak a modellek, elfogadnék egy ilyet itthonra (nem, lila bokacsizmám még nincs...még... :D)Megjegyzések