Douglas beauty box for her&for him


A szerelmesek napján mi mást mutathatnék be itt, a blogon, mint a múlt héten megjelent, Douglas beauty boxot? Most először csaptam le erre a szépség-egységcsomagra, viszont Valentin napi giccs és nyunnyogás hiányában ezeket a dobozokat kaptuk egymástól: csupa hasznos holmi - vagy mégsem? A folytatásból kiderül...

A Douglas beauty boxot meglévő Douglas törzsvásárlói kártyával tudjátok kiváltani, melyhez összesen 6 pecsétet szükséges vásárlásokkal összegyűjteni, ezek után juthattok hozzá a törzsvásárlói kártyához, mely mindig leránt 5%-ot a vásárlás végösszegéből, emellett bizonyos márkák/termékcsoportok szezonális akciói esetén a meghirdetett kedvezményen felül további 5% lejön a termék vételárából. Most csak egy részét emeltem ki a kártya előnyeinek, ITT találod a további szolgáltatásokat, melyeket a kártya nyújt :)

A Douglas parfüméria saját kis szépségdoboza párhavonta jelenik meg, előre meg van adva a márka, a termék és a kiszerelés mérete. Eddig a blogon csak a Szépségbolt.hu mára már megszűnt Szépségboxával, valamint a kis hazánkban néhány éve rendszeres, különböző kiadásokkal jelentkező, Pixibox szolgáltatásról olvashattatok, de most íme a harmadik típusú találkozás szépségdoboz, amit hazafelé menet a parfümériában felpakolsz és sietsz haza bontogatni:Douglas beauty box for her: 2.490 Ft
Douglas Home Spa Hawaii tusfürdő hab - 200 ml, teljes kiszerelésű termék
Givenchy Ange ou Démon Le Secret EdP - 5 ml
Isadora Perfect Matt ajakrúzs - 2,5 g
Shiseido Ultimune szérum - 10 ml
Kneipp mandulavirágos fürdőolaj - 20 ml
Himalaya Herbals epres ajakápoló - 4,5 g


Douglas beauty box for him: 2.990 Ft
Douglas Men 2 az 1-ben sampon és tusfürdő - 200 ml, teljes kiszerelésű termék
Oral-O-Sept fehérítő fogkrém - 75 ml
Cartier Déclaration D' un Soir EdT - 4 ml
Ahava Ásványi kézkrém - 20 ml
Douglas Men 2 az 1-ben sampon és tusfürdő - 30 mlIgen, egy törzsvásárlói kártyával mind a két típusú box megvásárolható, nincs megkötés, hogy csak az egyikre csaphatsz le (bevallom, féltem egy efféle megkötéstől, szerencsére, teljesen alaptalanul). A kasszánál nem a fenti vételárat fogod látni a kijelzőn, hanem egy magasabbat, amikor pedig lecsippantja a törzsvásárlói Douglas kártyát az eladó, akkor fog egyezni a végösszeg a meghirdetett doboz árral!Az én dobozkámban a teljes kiszerelésű, Douglas saját márkás, hab állagú tusfürdőjének örültem a legjobban, hab állagú cuccal zuhanyozni nem tartozik a mindennapi tevékenységeim közé, így a most, tesztelés alatt lévő tusfürdő után azonnal pattintom is befele ezt a gyönyörű, sárga flakont a zuhanyzó tartójába.
A Kneipp fürdőolajból már rendelkezem egy ugyanilyen példánnyal, de nem bánom, hogy ő került a csomagba, ugyanis rövidesen valamelyikőtök megnyerheti egy nyereménycsomag keretében ezt az origi példányt :)
A Himalaya Herbals márkával nagyon jó kapcsolatot ápolok arctisztítási- és ajakápolási-fronton, a stiftes ajakápolók pedig rendszeresen egymást érik a táskámban, egész egyszerűen nem tudok létezni nélkülük - ja, meg persze az ajkaim sem, ofkorsz.

Isadora dekorkozmetikai termékekből nem rendelkezem túl sokkal, ez meg ráadásul matt is, meg kisebb az eredeti kiszerelésnél, vagyis szinte észrevétlenül sétál be a táskámban lévő neszesszerbe:Sorra váltogatom ugyan a nappali arckrémjeimet, nem egyet tartok közülük megfelelő hatékonyságúnak, azonban egy szérum használata a korom előrehaladtával (#nyuggerlájf) igencsak időszerű már. A Shiseido márkát már akkor óriási csodálattal szemléltem a drogéria polcain, amikor az Azúr-nál voltam eladó, már kis hamvasként is tudtam, hogy ez az a high end termék, amit tisztelet övez - nem kizárt, hogy ebben az érzésben az is közrejátszott, hogy nem az ottani fizetésemre lett szabva :D Lényeg a lényeg, hogy jövő héttől már az arcápolási rutinom részét fogja képezni a kicsike és jövök a tapasztaltakkal a blogra.
A Givenchy parfüm nagyon egyedi és csajos külsőt kapott, illatra egy gazdag, fűszeres parfümmel van dolgom, ex-Spice Girls rajongóként nem tudok erre nemet mondani.

És akkor jöjjön egy csoportkép a minikékről, a fotó negyedik tagja a Cartier for him miniparfüm, kitűnő képi átkötés a férfi dobozra történő áttéréshez:


A zuracskám a dobozkájában hozzájuthatott a Douglas szintén saját márkás tusfürdőjéhez, ezzel a kettő az egyben tusfürdő és sampon termékkel sok férfi imája hallgattatott meg, mivel szegénykémet rendszeresen ki tudom akasztani a Neked is legyen saját tusfürdőd, testradírod, samponod és kondícionálód szöveggel, ő pedig szépen ki tud akadni a sok, kád szélén sorakozó flakontól :)
Amit viszont nem értek, az az, hogy miért ugyanebből a típusból került bele a dobozba egy utazó méretű kiszerelés? Itt lehetett volna legalább egy másik illat, vagy egy pici borotvahab/borotvakrém, ha már pasidoboz.
Az Ahava kézkrémet meglátva viszont elmormoltam egy azigeeeen-t, nagyon szerettem a márka termékeit, csak épp veszettül drágák.
A doboz tartalma egy hylauronsavas, fehérítő fogkrém, ezt nem bánom, hogy az ő doboza tartalmazta, mert rendszeresen ő használja el az én fehérítő formulával ellátott fogkrémeimet, mivel nekem szinten azonnal érzékenyen reagálnak rá a fogaim.
Végül ő sem maradhatott illat nélkül, egy Cartier parfümmel ismerkedhet meg közelebbről.Összegzésképpen egészen jól sikerült az első találkozás a Douglas saját beauty box szolgáltatásával, ár-érték arányban én jobbnak találom a női dobozt a férfi doboznál, utóbbi ráadásul picit drágább is. Előnye, hogy megtudjuk előre a konkrét termékeket, hátránya a várakozás izgalmának hiánya - vagyis amíg sorban állunk persze, hogy izgalommal várjuk hogy végre kifizethessük :)
A Shiseido szérummal és a hab-tusfürdővel terveztem elsőként jelentkezni beszámolóval a blogon, de jelezzétek mindenképpen kommentben, hogy melyik termék érdekel Titeket! Akár a férfi dobozból is! :)Ti megvettétek ezt a tavaszi szépségdobozt?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése