Nail of the day: AVON Speed Dry - Presto Plum


Az őszi Digital Divas konferenciáról való távozáskor kaptunk egy ajándékcsomagot, többek között az AVON jóvoltából, az enyémben ez a gyönyörűséges lila körömlakk lapult, amelyre amennyire akkor rá voltam kattanva, ahhoz képest csak most sikerült előkotornom a fiókból és végre-valahára felkenni.
Egy rétegben a Picture Polish Desire lilás-bronzos lakkjára emlékeztet, három rétegben pedig egy élénk szilvakék lakkot kapunk, ami valóban gyorsan szárad ígéretéhez híven, de hogy tartós is? Az alábbi bejegyzésben kiderül:
Az AVON Speed Dry sorozat tagja egy rétegben a fenti képen látható, a perifériára szorított kékes-bronzos játékot hordozza magában, de sajnos egy, sőt két rétegnél sem állhatunk meg, mivel foltos marad itt-ott, átüt a köröm. Jöhet a harmadik réteg, amellyel szó szerint elmélyül a szín: egy határozott, csodaszép liláskék - avagy szépséges szilvakék lakká változik:Hosszan is el lehetne benne gyönyörködni, azonban sajnos nem volt rajtam tartós ez a lakk, már egy nap elteltével megpattant 1-1 körömvégemen úgy, hogy plusszban még rádobtam egy réteg glitteres csillámréteget, fedőlakk helyett (Barry M - Rose Quartz Glitter).

Szerettem volna szeretni, de sajnos a tartóssága tényleg hagy kívánnivalót maga után, ellenben meg kell hagyni, hogy ezt a három réteget viszonylag gyorsan sikerült felapplikálnom a körmeimre, nem győztem 1-1 réteg között lepauzálni az aktuális Youtube videót és felpattanni a kanapéról, hogy aztán állva festhessem ki az asztalomnál a körmeimet - Mokka ugyanis úgy gondolta, hogy pont a forgószékemen esik neki legjobban az alvás...
Ti mit gondoltok a márka lakkjairól? Igen vagy nem? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Tetszik a szín, de mivel nem kapható minden sarkon nehéz elcsábulni rá. A sötét szín és a finish is tehet a gyors kopásról, ezt leszámítva jó kis lakk lehet, de ha valaki azt írja, hogy egy nap alatt megkopik neki, akkor nálam az felejtős, mert lehet, fél napot sem bírna ki a vizezés+gépelés miatt.

    VálaszTörlés
  2. Sok Avon lakkom van, jó és rossz tapasztalatok is akadnak. Talán az árát találom soknak a minőséghez képest. Szép ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése