Ugrás a fő tartalomra

Nail of the day: AVON Speed Dry - Presto Plum


Az őszi Digital Divas konferenciáról való távozáskor kaptunk egy ajándékcsomagot, többek között az AVON jóvoltából, az enyémben ez a gyönyörűséges lila körömlakk lapult, amelyre amennyire akkor rá voltam kattanva, ahhoz képest csak most sikerült előkotornom a fiókból és végre-valahára felkenni.
Egy rétegben a Picture Polish Desire lilás-bronzos lakkjára emlékeztet, három rétegben pedig egy élénk szilvakék lakkot kapunk, ami valóban gyorsan szárad ígéretéhez híven, de hogy tartós is? Az alábbi bejegyzésben kiderül:
Az AVON Speed Dry sorozat tagja egy rétegben a fenti képen látható, a perifériára szorított kékes-bronzos játékot hordozza magában, de sajnos egy, sőt két rétegnél sem állhatunk meg, mivel foltos marad itt-ott, átüt a köröm. Jöhet a harmadik réteg, amellyel szó szerint elmélyül a szín: egy határozott, csodaszép liláskék - avagy szépséges szilvakék lakká változik:Hosszan is el lehetne benne gyönyörködni, azonban sajnos nem volt rajtam tartós ez a lakk, már egy nap elteltével megpattant 1-1 körömvégemen úgy, hogy plusszban még rádobtam egy réteg glitteres csillámréteget, fedőlakk helyett (Barry M - Rose Quartz Glitter).

Szerettem volna szeretni, de sajnos a tartóssága tényleg hagy kívánnivalót maga után, ellenben meg kell hagyni, hogy ezt a három réteget viszonylag gyorsan sikerült felapplikálnom a körmeimre, nem győztem 1-1 réteg között lepauzálni az aktuális Youtube videót és felpattanni a kanapéról, hogy aztán állva festhessem ki az asztalomnál a körmeimet - Mokka ugyanis úgy gondolta, hogy pont a forgószékemen esik neki legjobban az alvás...
Ti mit gondoltok a márka lakkjairól? Igen vagy nem? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Tetszik a szín, de mivel nem kapható minden sarkon nehéz elcsábulni rá. A sötét szín és a finish is tehet a gyors kopásról, ezt leszámítva jó kis lakk lehet, de ha valaki azt írja, hogy egy nap alatt megkopik neki, akkor nálam az felejtős, mert lehet, fél napot sem bírna ki a vizezés+gépelés miatt.

    VálaszTörlés
  2. Sok Avon lakkom van, jó és rossz tapasztalatok is akadnak. Talán az árát találom soknak a minőséghez képest. Szép ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.