Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #14

Ez a hét igen hosszúnak néz ki, a szombatot is munkával fogom tölteni a szokásossal ellentétben, de majd a kávé és a radiátoron szuszogó macskák megadják remélem a kellő löketet ahhoz, hogy végignyomjam a napot - de legalább shoppingolás kizárva, ez jó hír a pénztárcámnak :PCsoda:Ó, de baba:Ezt a kettőt benyomnám, nem lennék éhes egy darabig asszem:Az aztékminta a tengerparton is megállja a helyét:Romantika a köbön:Ó, de megcsipkedném azt a gyönyörű arccsontodat:Alámerülés:Vadóc, hanyag hullámos loknik, like:Nem innám, fotóként nézegetném a falamon:


Még mindig jelen van nálam a neon-imádat:"Milyen nap? Milyen fókusz? Nem értelek, gazdi"Ezeket a köveket de imádnám a fülecskémben!Itt elpartizgatnék úgy egy teljes nyári szünetet:#americanflagmani:Hagyd már azt a szívószálat, kiskanál, oszt' jóvan:Nem épp egymással harmonizáló színek, de épp ezért imádom:Guacamole-függők most csukják be a szemüket:Amikor a táska még a cipőnél is jobb! #purpleaddictA régi kertünkben is lakott ilyen szépség - lehet, itt kezdődött nálam minden, ami lila:Ezért a ruháért konkrétan meghalok:Egész nap csak zabálnám a pizzákat, innám a limonádét frissen facsart narancsléből és ámulnám a fehérre meszelt falakat a kajakóma kellős közepén:Mindig is szerettem volna ilyen hajat, de ennél a hossznál önálló életre kelnek a tincseim és sajnos nem a jó értelemben:


5 (másod)perc magány:Karpereeeeeec:Think:A tavaszi üzletasszony:Rózsaimádóknak kötelező:Ezt a pávasminket valaki egyszer elkészíti nekem? Lécci-lécci-lécciiiiiiiiiiiiii:Reggelente erre a látványra kelni, édes istenkém:Na jó, ezt ágybareggelinek is elfogadnám:Meséljetek, kinél hogyan alakul ez a hét?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Azért az estélyiruháért eladnám a lelki üdvösségem! :D Szuper válogatás volt megint! :)

    VálaszTörlés
  2. fúúú, micsoda képek!! Pocsék hét, pocsék jövő hét, nagyon várom már a februárt, sok a tennivaló, rohangálnivaló.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…