Inspirational moments #13

A 2016-os év első képválogatása következik a Pinterest támogatásával, még így, délelőtt. Ma még itthon vagyok szabadságon, mivel a 2 ünnep között be kellett mennem, cserébe mostanra adták ki ezeket a napokat - megmondom őszintén, soha jobbkor nem jött ez a meghosszabbított évkezdő pihi, mivel a karácsony alatti láz utóhatásait még érzem magamon. Kezdjük is némi eperrel, nyamm:


Gyümölcs&művészet:
Igazi, hercegnős gyűrű:


Jó lenne idén nyáron valamilyen tengerpartra eljutni:A mentától még mindig képtelen vagyok szabadulni, ez a ruha pedig amellett, hogy a kritikus részeket szépen eltakarja, még gyönyörű is az esése:Én most nyeltem egy hatalmasat. És máris megkordult a gyomrom:#aztecprintedbikinigoals:Legalább egyszer el kell jutnom ide, hogy mindezt élőben is megcsodálhassam:Egyszerre elegáns és üdítő látvány:Útban vagyok? Én? Ez most komoly?Káprázik a szemem ettől a sok mintától:#iheartcoffee:Egy overált idén jó lenne beújítani:Kétségbeesetten keresem a tökéletes világos bézs homok-tengerparti fűfélék otthonát, nyaralási célzattal:Megkérték egy unikornis leányzó kezét:Felháborító. Komolyan:Álomalak:Némi rattan kényelem:Magenta és csillám-durvulások:Te jó ég, hogy én erre eddig miért nem gondoltam???Hű, ez nem egy megszokott nadrág:> remegő hanggal elrebegett nyami lazac <Démoni estélyi ruha:Bohémság az almafán:Talán kissé túltolták a fotosoppot, de ezt a kékséges kupacot elfogadnám a készletembe:Lenyűgöző alkotás - na ehhez kellett ám a türelem:Egyszerre tavaszi és őszi ez a ruci:Becsiccsentős gyümölcsözön:Mit nem adnék azért, hogy ne úgy álljanak rajtam az aztékmintás ruhák, mint Consuelán, a brazil szappanopera takinénijén!A vörösbársony torta az új kattanásom:
Hogy telt Nálatok a szilveszter? És mi a helyzet az újévi fogadalmakkal? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A bikini, a gyűrűk és a nyakláncok a kedvenceim. :) Úúúúgy szeretem a képválogatásaidat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm drága Annám, nagyon jól esik, amit írsz! :)

   Törlés
 2. Beautiful photos :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VálaszTörlés
 3. Hmm, lazac, imádom én is. Meg mindent, ami hamar kész :) Karácsony nálunk is rohanós volt, utazgattunk, szóval ki kellett volna pihenni, jó neked :)

  VálaszTörlés
 4. Tudom, hogy megannyi szépség van itt, de az a két gyűrű....ahw...mennyire gyönyörűek már? :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, hát nem marad szem szárazon, ha rájuk néz az ember lánya :)

   Törlés
 5. Ebédre én is lazacot ettem, nyamm. Még jó, h ezt a válogatást ma nézegettem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyamm, egészségedre, akkor pont jókor jött az optikai tuningja :D

   Törlés

Megjegyzés küldése