December kedvencei 2015


Decemberben elkezdődött nálam az igazi, téli bőrkiszáradás és a szürke, ködös időhöz való lakkozás is felütötte a fejét - nagyjából ezekkel mindent el is mondtam a most már tavalyi év utolsó hónapjának kedvenceiről, de biztos, ami biztos, szólok néhány szót is az érdekükben :)

Syoss Color Refresher hajszínmegújító hab
Ebben a hónapban is játszott nálam az eredetileg mokkabarnára festett hajszínem előcsalogatása a hajvégeimen, mivel a rajtuk lévő, szőke melírcsíkok erőteljesen igyekeztek a felszínre törni. A Syoss újítása, a hajszínmegújító hab, mellyel két hajfestés között felfrissíthetjük az idő közben kopni kezdő festékréteget, a melírcsíkokon ugyan kevésbé, viszont a hajtöveimnél annál inkább dolgozott, nagyon szépen visszahozta azt a fajta, sötét szürkésbarna árnyalatot, ami az első festés alkalmával látszódik csak.

Lush - Popcorn ajakradír
Napi használatban van nálam az ajakradír, nem tudnám már ajakradírozás nélkül elképzelni a mindennapjaimat, olyannyira bevált és imádom! Hogyha a téli kiadású, Santa's ajakradírt még el tudjátok csípni a most zajló, 50%-os kiárusításon, szerezzetek be belőle minimum egy tégellyel!

Picture Polish - Winter
Semmilyen formában nem szerettem volna teret engedni a szürke időjárás begyűrűzésének a napi outfitembe, ez a lakk viszont valamilyen úton-módon belemászott az agyamba és végül őt hoztam el a Nailland pultról, nem pedig az ugyanebben a kollekcióban megjelent Muse-t (pedig az egy lila lakk, bakker!). Majd szólok, ha kitisztult az agyam és végre reális döntéseket hozok lakkvásárlás terén, sziasztok!

Eucerin kézkrém és stiftes ajakápoló
Jobb gondoskodást ebben a ramaty, cidris időben el sem tudnék képzelni a számon, illetve a kézfejemen, mint az Eucerint. Megbízható, tökéletesen hidratál, nem macerás, nem szívódik fel nehezen, egyszóval megvannak a téli bőrvédő hadseregem oszlopos tagjai!

NYX Jumbo szemceruza - 616 Pacific
Most épp a jumbo szemceruzás időszakomat élem, a Gosh ezüstös kék példánya mellett most a NYX Jumbo-é a szívem. Pofátlanul gyorsan megvagyok vele a szemsminkemmel, és annak ellenére nyúltam érte decemberben milliószor, hogy nap végére hajlamos kissé megfáradni és felmászni egy "árnyék-ív" a szemöldökcsontom alá, de mivel ez alig észrevehető, így ezt megbocsátom neki.

Clinique High Impact szempillaspirál
A fenti szempillaspirál a Clinique neszesszer egyik lakója volt, az épphogy kiemelt, kissé romantikus stílusú szempilláimhoz őt használtam decemberben: nem csinál dús, dögös pillákat ugyan, viszont ha csak visszafogottan (höhh) szeretném kiemelni a pillákat, akkor ő a megfelelő spirál jelen pillanatban.
Nektek milyen kedvenceitek voltak az év utolsó hónapjában? Vannak közös kedvenceink?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Ó, én is ugyanezt az árnyalatú Syoss hajszínezőt használom, és gondolkodom rajta hogy a vöröset is meg fogom venni, aztán majd kevergetem :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi vagyok, milyen hajszínt fog Nálad ez a mix visszahozni :)

   Törlés
 2. Az Eucerin termékek igazán jól hangoznak. Az én bőröm télen a Bioderma Atodermet szereti, a testápolás terén pedig előkerülnek a testvajak és tápláló hatású testápolók, mint a Lush Celebrate és Ro's Argan, na meg a TBS testvajak. Azt hiszem, megint nagyon Lush-korszakomat élem, mert az ő termékeik vannak a legtöbben :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, mostanság elég erős nálad a Lush kontent :D Nálam tőlük marad az ajakradír, mint némbervan termék - no és persze létszükséglet :P

   Törlés
 3. Mindenhol ömlik ránk a szürke divat, bár én az AE szürkéjét nem bírom kiverni a fejemből, annyira finom puha szürkének látszik.
  Nálam a Balea Handkonzentrat megy és a Bioderma-cuccok egész évben, csak most már nappalra is kell az arckrém. A jumbo szemcerkák a kedvenceim, csak jussak el végre egy Müllerbe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Puha szürke - ez nagyon cukin hangzik!
   Hű, melyik márka jumbo cerkái a célpont? :)

   Törlés
  2. Még nem tudom, itthon csak Essence van, abból a barnák omlósak, a lila és zöld meg tökkemény, szóval választok valami színeset, ami megtetszik. Avont is próbáltam régebben az elmászkált és csomósodott, undorítóan nézett ki, brrr.

   Törlés

Megjegyzés küldése