Inspirational moments #8
Nagyon pörgős a hetem, a melóhelyen és a munkán kívüli életben is tele vagyok programokkal hál'istennek. Tegnap este egy igazán szórakoztató és nevetésekben bővelkedő estét töltöttem együtt életem párjával egy stand-up comedy esten: Kiss Ádám és Bödőcs Tibor gondoskodott a jó hangulatról, a vége felé már dőltünk jobbra-balra, a nevetéstől :D A mosoly még mindig ott figyel az arcomon és ott is fog maradni egy darabig, ugyanis életem első bécsi adventi vására is mindjárt itt van, izgatottan várom!
Finfi mámafófa:No comment :)#hideaway:Imádatom tárgya:Összefutott a nyál a számban:


Meg kell szereznem ezt a lilaruhásnőruhát:Gyüminap:Szemkönnybelábadós:Fapadlószerelem:Perfect body&outfit:Most akkor lógunk, vagy csövezünk? :PSzemüvegreflexes fényképezőgép a masinák új generációja :)Olvad a jéghegy csúcsa!Ha nem tudnám, hogy ez egy medál, azt hinném, hogy egy földrajztankönyv magyarázó ábrája a földrétegekről:Watching the sun goes down:


Poppin' colors:Na jó-jó, de hol a köret?Coat goals:Ébrenlét in progress:Lehetetlenül egyedi:Városi forgatag:Piszkosmenta OPI-módra:

"Naked" strawberry cake:Színrobbanás:
Gyihhhhhhh :P#wanderlust:Képtelen vagyok elviselni a szőnyeget a konyhában, de ha ez lenne az ára, hogy megkaphassam ezt a konyhát, akkor esélyes, hogy kompromisszumkész lennék:Szép, letisztult és akkor egyszer csak ott van az az ütős piszkospink:Egész évben. Minden mennyiségben:Marsala-trend: sírni fogok utánad!Ki várja már a hétvégén a Mikulást? :D

Pusza: Reni
Megjegyzések

 1. Szép az a nappali meg a konyha, de eltévesztették a szőnyeg helyét :) A lila köröm nálam is hódít egy ideje, a gyűrű is jöhetne a manikűrrel, ami a kézhez tartozik :) És a jégkrémtorta!!
  Huh, Mikulás, de jó, hogy szólsz, csokikat kell vennem!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csokoládé...Mikulás...látatlanban nálam plusz 6 kiló, jajj nekem! :P

   Törlés
 2. A gyümis képek nagyon tetszenek most, ebédidőben... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó is az a kis gyümi, csak ne utasítanám el olyan hevesen, mondván, vitaminok vannak benne :P (Gombóc Artúr vagyok inkább)

   Törlés
 3. Ide nekem a málnatortát Moooost :D

  VálaszTörlés
 4. jöhet a fapadlós, kandallós szoba + a lila ruha :D

  VálaszTörlés
 5. Olyan jó képeket tudsz összeválogatni. Nem tudok 1 kedvencet mondani :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Réku, ezt nagyon jól esik olvasni! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése