Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #10


Nem választottam egyszerű módját a karácsonyi készülődésnek, jelenleg fóliahegyek tanyáznak a hálóban, 2 réteg festék felhengerelése, függönymosás, porszívózás, felmosás a menetrend, mielőtt jövő héten beszabadulok a konyhába...várjunk csak, ott is csaptam egy jóféle felfordulást, mert a csemegeubik miatt nem fértek el a lekvárok, amiktől nem fértek el a mézek, amiktől nem fértek el a...szóval csatatér a köbön, de élvezem :)


Óriás poncsósál és aztékmintás poncsó is beszerezve még idén:
Ki tart majd az ünnepek alatt lekvároskenyér partit reggelire? :)

Én is ilyen aztékmintás bikiniben és ugyanilyen könnyedséggel szeretnék lebegni 2016 nyarán a vízfelszínen:Falikép-gyanús:
Dög a szoknyád, béjbe:A természet mesterműve:Tulipán for prez:Ha már majd' megfulladunk a bejglitől, jól jön egy jó kis mascarpone-konzerv barack pohárdesszert:

Nem érzem, hogy hamar le fogok jönni az azték-témáról:
Babakutty:

"A világot adom Neked"


Színrobbanás a nappaliban, like!
Flower bomb:Stunning:

Tavaszi pipellőm:


Ha már tavasz, akkor egy kis nárcisz - kinek a kedvenc virága közületek? :)

Neonszín + lebarnult bőr = a kép láttán nyarat akarok!Ó. Te. Jó. Ég.

A kék ötven árnyalata:
Meghatóan szép ez a rezidencia:

Sporty:


Akarom ezeket a limonádés poharakat:Klasszikus szépség:

Ha ugyanolyan fahéjfüggő vagy, mint én:

Ilyenkor nem köszönöm a géneknek a vastag vádlimat:

Aztaaaaaaaaaaaaa:Na, most szerettem meg a geometriát :DWatching the sun goes down:

A konyhába is aggassatok fel pár izzósort, akár csak a fali szekrények tetejére ráhelyezve. Én esténként imádok ezeknél a fényeknél a falnak dőlve bámulni ki a fejemből :)

Pusza: Reni


Megjegyzések

  1. A kerítéses a kedvencem, de Emma Watson fotója is csodaszép, meg a kettővel lentebb lévő szoknya :) Ja, és az utolsó fotó is mesés!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.