Yamuna bloggertalálkozó - 2015.10.31


Halloween napjának délutánján hivatalos voltam a Yamuna shop bloggertalálkozójára, melynek keretében szabadon belenyúlkálhattunk a teszterekbe, kenhettük magunkra a testvajaktól kezdve az ásványi szemhéjpúdereken át, ami csak a kezünk ügyébe került. Emellett a téli fagyhalál elkerülésére Oreo keksz is rendelkezésre állt felháborítóan nagy mennyiségben, hogy remek szigetelést készíthessünk belőle télire, a jelenlegi ruhaméretünk legnagyobb bánatára. És ami csak egy szimpla találkozónak indult, abból olyan buli lett, hogy az még hosszú időkre emlékezetes marad :)

A sminkes pult előtt ácsorogva megszólalt az angyali kórus hangja - tudjátok, mint a filmekben, felcsillant a szemünk és máris másztunk bele a teszterekbe. A szürke és annak ötven árnyalata vonz mostanság a legjobban, találtam is egy olyan viharos sötétszürke színt, amit azóta sem bírok kiverni a fejemből:


ásványi szemhéjpúderek


Tudtátok a Yamuna-ról, hogy magyar cég? 2002-ben, Somogyvámoson született meg egy nagy adagnyi természetszeretetből és vállalkozói szemléletből 5-féle főzött szappan. Ma már több, mint 300 termékből áll a termékpalettájuk, azonban egy valami nem változott: a természet iránti szeretet, emellett a bőrbarát hatóanyagok és gyógynövények kombinációja adja azt az alappillért, melyre ez a bájos cég épül.
A bőrbarát hatóanyagok mellett magas minőségű természetes alapanyagokból és korszerű gyártástechnológiákkal készítik a kozmetikusoknak a professzionális, lakossági felhasználásra pedig a prémium minőségű termékeiket. Külön figyelmet fordítanak érzékeny bőrű vásárlóikra is, akik eddig csak gyógyszertárakban tudtak bőrápolási terméket vásárolni, így ha Te, vagy valamelyik barátod/családtagod speciális bőrtáplálót keres, mindenképp látogassatok el az üzletbe!

Én személy szerint jobb szeretem, ha nem csak képernyőn keresztül vizslathatom az adott szemhéjpúder-árnyalatot, vagy a leírtak alapján kell elképzelnem, hogy a frissítő, tavaszi virágillat vajon élőben hogyan hat és fog-e tetszeni nekem, így nagyon örültem, hogy végre Yamuna shop nyílik Budapesten, ráadásul egy szuper frekventált helyen, a Jászai Mari téren.

A dizájn egyszerű, letisztult, semmi felesleges díszítés, vagy hunyorgató megvilágítás: logikusan elrendezett, termékcsaládokra felosztott, cuki táblákkal ellátott rendszer, emellett mindegyik termékcsoport teszterekkel van ellátva. Hatalmas piros pont!

Személyes kedvencem, a shea vajas termékcsalád is megtalálható természetesen, az üzletnyitás másnapján már csattogtam is be a testvajukért. Isteni emellett a narancs-fahéjas, nyálelválasztást beindító a mézes királydió és úristenező reakciókat kiváltó a trópusi álom. A webshopban ráadásul a fincsi joghurtos testvaj holnapig akciós áron kapható, mindenképp csekkoljátok!

Miután végigpróbáltuk a termékskálát kétszer, fergeteges Oreo party-t csaptunk a lányokkal, elmondhatom, hogy még egy ilyen bulis bloggertalin nem voltam, köszönöm ezt az élményt FruzsinakKrisztinek, Eszternek, Vandának és a világ legjobb üzletvezetőjének, Odilnak! :)

Ezentúl, ha meglátom a Yamuna feliratot, mosolyra szalad a szám a szerzett élmények miatt és higgyétek el, Nektek is fog, ha ellátogattok hozzájuk a Jászai Mari téri üzletbe, vagy most hétvégén a Beauty Fórumra.

Köszönöm a meghívást, köszönöm ezt az élményt, nem utolsó sorban pedig a bőröm hálálkodik - rövidesen érkezem a kedvenc shea vajas testvajam bejegyzésével és a lila, ásványi, Yamuna szemhéjpúder-kollekciómmal, stay tuned!Mely termékeket próbáltátok már a márkától és melyik a kedvencetek?

Pusza: Reni
p.s.: EZT '85 lánykáinak :P

Megjegyzések

Megjegyzés küldése