Ugrás a fő tartalomra

Inspirational moments #5

Hajtás-pajtás, mélyvíz, ideges jegyzetelés, kapkodós kattintgatások az egérrel - nagyjából ezek jellemzik egyre inkább a hétköznapjaimat. Hétfőn kettőt pislogok és már péntek van, a hétvége pedig egy pár órás alvás gyorsaságával illan el. Munka után pedig blogolás, főzés, háztartásvezetés, Youtube-videók és más blogposztok backlog-jának ledolgozása, Teenwolf sorozat újranézése van betervezve, de 9-kor már kidőlök és durmolok egészen reggelig. Remélem, Nektek nyugisabban telik ez az időszak!
Napkeleti bölcs:Az egyik leggyönyörűségesebb dekor:Katy is imádja a lila fürtöket a hajában:Ohh-la-laaaaaaaaaaa:


Ilyen ez a sportos élet:


Hangulat tálalva:Elképzelem, ahogy az én körmeimen is ilyen profi kivitelezés virít...aztán mindig felébredek:Egy kupac kávénak kábé jobban örülök, mint ugyanennyi édességnek - na jó, talán mégsem. Vagy mégis?Isteni érzés, amikor a tenger hullámzása táncoltatja a hajfürtjeidet:Miii, még ebben a hónapban jön a Revlon a Müller drogériákba???????????Black eyed chick:A múlt hét pénteki quesadilla vacsi után erre most nagyon szépen beindul a nyálelválasztásom:Jó, nekem itt van végem, ennél a gyűrűnél:
Jó kilátások a jövőre nézve:Minta, minta, mintaaaaaaaaaaaaaa:
Ez valami pornórovat, vagy mi???Aztékmintából sosem elég:Telefon-háttérkép gyanús:
Hát persze, hogy IGEN:Olyan bájos ezzel a díszítéssel a lépcső:Így, frissen barna hajszínre (vissza)váltva ilyen fürtökről álmodom jelenleg:Kültéri térelválasztó:Alakreform indul, hogy rajtam is hasonlóan jól nézzen ki ez a bikini:Pinky heaven:Roarrrrrrrr:Te jó ég, ide nekem be kell költöznöm!O to the M to the G:Végszónak elég erős, nemde? :)

Meséljetek, mivel töltitek a hét hátralévő részét a munkán kívül?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Revlon a Müllerben? Tényleg? :) Az a köves gyűrű nagyon tetszik. Munka mellett házimunka, gyerekezés, lakkozás és veszek ki szabit :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony :D Viszont az állvány eléggé siralmasan néz ki, nem úgy, mint egy ikonikus márka, nyálcsorgatást kiváltó termékei :-/

   Törlés
 2. Nincsenek is lila fürtök a hajamban :-D Viccet félretéve, az a hálószoba nekem is nagyon bejövős *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a hálónál már a fal színénél elvéreztem :P

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.