Ugrás a fő tartalomra

Music love: I am tired of this place, how people change

Jelenleg a betanulási folyamat az agyam olyan részét köti le, amit eddig nem nagyon használtam, nem hiába: rég volt már az, amikor új információkat, embereket és főként idegennyelv-használatot gyakoroltam, szóval mostanában sokat hallgatok utazás közben zenét.
A most következők nagyon beleillenek a melankolikus őszi hangulatba, így ne csodálkozzatok rajta, ha azon kapjátok magatokat, hogy Ti is ezt hallgatjátok a munkából hazafelé menet :)


I am tired of this place, how people change - jól beszél, muszáj volt, hogy bekövetkezzem életemben a változás, csak ezt a tényt valahogy egy csipkefüggöny mögül néztem eddig, viszont az új környezetben töltött idő minden percét élvezem:


Netti ismertette meg velem ezt a muzsikát, nomeg azt a sorozatot, amiért veszettül el kezdtem rajongani - nem győzők neki elég hálás lenni ezért :)
A romantika rajongói is találnak kedvükre való muzsikát a Teen Wolf sorozat kapcsán, ez itt nagyon brrrr:
Gyönyörűen van felépítve ez a zene, de ne aznap hallgasd, amikor összecsaptak a fejed felett a hullámok vagy pl. a kapcsolatod mélyponton van:

Én személy szerint ezzel a muzsikával fejeznék be egy napot: villany leolt, telefon letesz, mondom letesz! És csak ezt a zenét bömböltetni:
Nem voltam oda eddig a gitárszólókért, de itt cseppet sem viszi el a zenét a magányosan latinkodós dallamok irányába, épp ezért a kedvenceim között a helye:
A The Neighbourhood zenéivel nagyon kell vigyázni, mert az őszi esős reggelekhez kitűnően illenek:A szívemnek ez a legkedvesebb muzsika, ugyanis azon a szombaton, amikor megszülettem, ez volt a listavezető szám - az egyik női magazin weboldalán találtam ezt az emléklinket és azóta is hálás vagyok érte: még bőven a film megtekintése előtt teljesen odáig voltam ezért a dalért, sosem tudtam megunni és felháborítóan hangosan hallgattam reggelenként, mikor a rádió a reggeli készülődés közben leadta.
A filmet (Breakfast Club - magyarul Nulladik óra) nézzétek meg, nekem elsőre és másodjára is unszimpatikus volt, harmadjára pedig mintha leesett volna a mondanivalója és csak azon kaptam magam, hogy azon a héten a kinti 40 fok helyett jegeskávéval fogyasztom a filmet :)

Fejvesztés terhe mellett hallgatható :P
Volt már Veletek olyan, hogy az első 3 másodpercből azonnal tudtátok, hogy imádni fogjátok a teljes zeneszámot? Na én pontosan így voltam ővele:


Ti milyen muzsikákat hallgattok az ősz beálltával?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…