Ugrás a fő tartalomra

Inspirational momentsMivel az időjárás és a munkahelyi helyzet változatlan (szürke illetve fárasztóan izgalmas), inkább az otthon zajló folyamatokba avatlak be Titeket a mai bejegyzés bevezetőjében: a pisztáciazöld fal átfestés előtt áll, gondolom nem nehéz kitalálnotok, hogy tejeskávé színű lesz a fal egy kávéfüggő párocska lakásában. Ehhez ahelyett, hogy a bútorokat pakolnánk ki, újabb bútorokat szerzünk be, életem legújabb megmentője a 8 fiókos IKEA Alex, melybe a magazinjaim és sminkjeim fele fért bele mindössze, így az egy sör nem sör alapon jó eséllyel csatlakozik hozzá egy második.
Szóval a haditerv az, hogy jól elpakolok bele mindent, majd középre toljuk a szoba berendezését, fóliát borítunk rá és indulhat az ecsetelés...már csak napok kérdése, jippí! :)


A merengő üzemmód nálam állandósult az utóbbi időben:Szénhidrátbomba? Jöhet!
Elegántos:

Ha nem a lehelletem, hanem egy gőzölgő, forró ital páráját látom reggelenként, máris jobb a kedvem:
Lila minimal:

Fenségesen szép vadállat :)

Mesés színe van:
Tökre szépek ezek a mécsestartók:
Jó a gyűrűd, csajszi!
Ki kakaóval, ki tejeskávéval tolja:
Azték is, korall is, mi kell még? Ja, igen, megvan: NYÁR!
Szendvicset csakis gazdagon, gyerekek :)
Odáig vagyok ezért a geometikus ruciért:

Point of view:#purpleaddict:
Ha minden igaz, most pénteken valami hasonlóval zárom a hetet :P

Gyönyörű hajzuhatag:

Hagyj itt egész napra és pár ránccal kevesebb lesz a homlokomon #lazyallday

Na most akkor melyik legyen?
Szálakra szedett sülthús, zöldségek...már csorog is a nyálam:

Wow, de dög:


Pure beauty:
Kicsit sok a lila ebben a bejegyzésben, nem? :)
Leszedni? Innen? Engem? Pff, embeeeeeer:

My dream outfit of the day:


"Én úgy mondom, hogy omlósz!"Félelmetesen szép ez a kabát!

Meséljetek, kinek melyik kép a heti kedvence?

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Diéta miatt most persze,hogy éhes lettem a sok kajás kép láttán! #nagyongonoszvagy

  VálaszTörlés
 2. Bírom a szövegeidet :) A kék bögre tetszik :D

  VálaszTörlés
 3. Alex(ek)ről lesz kép? Külső-belső?

  VálaszTörlés
 4. Azok a szenyák, nyamm *.* De nagyon tetszett a korall rucis kép is, ami tőlem egészen szokatlan :P

  VálaszTörlés
 5. Bizony, pontosan ilyen szálakra szedett sülthúsos baguette-tel vártunk volna Titeket a meghiúsult vendégségkor... Van egy olyan érzésem, hogy ezt pótolnunk kell valamikor :-)

  VálaszTörlés
 6. Tájkép, lila minimál, cirmók, kakaós valami *.*, álomnyaralás színhelye, haj, gyűrűk, lila-csillogós ruha, szett, kuglóf!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.