Fashion: Elie Saab Spring/Summer 2016

Jó pár leányzónál a tavaszi-nyári ruhakollekció kiejtése azonnal kiveri a biztosítékot, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján az egyet jelent a cukorkaszín-forradalommal. Elie Saab viszont ugyanúgy színnek tekinti a feketét, így előszeretettel nyúlt hozzá és sokat sejtető, mégis elegáns csipkeruhákat és csipkenadrágokat álmodott meg jövőre, mire érkezik a Kikelet, vagyis lesz miből válogatni a fekete szín rajongóinak :)
Emellett hidegfényű fehéret, bohém maxiruhákat és maxiszoknyákat (szántóföld közepén, virággal a hajban), szalagmasnis blúzokat, emellett pedig gyönyörű rózsafej-mintát is beletett a kollekcióba, amely szerencsére nem a klasszikus virágfejet jelenti, hanem a szirmok kontúrját is megrajzolták, így kapott egy markáns, határozott ívet és ennek köszönhetően kiemelkedik a háttérből.

A csíkos, pizsamára hajazó felsők és nadrágok hálószoba-hatásán valamelyest tompítanak a fent említett rózsafejek, azonban lapos papuccsal már nem annyira szerencsés viselni, ide jöhet egy jó kis magassarkú és egy elegáns, dög táska mint kiegészítő.

A bohém, csipkés darabok romantikus lelkületű lányoknak kötelező, az irodisták viszont óvatosan bánjanak a mélyen dekoltált darabokkal. A végzet asszonyai típusok rámehetnek a bemutatóban felsorakoztatott piros ruhákra, melyek minden tekintetet viselőjére szegeznek:Megjegyzések